Drømmedag

God mandag, fininger.

Vi har lagt bak oss en riktig så fin helg med venner og familie. Vi har vært mye inne, men det er ingen hemmelighet at vi føler oss best når vi får tatt oss en liten luftings ut også. Særling nå som Falk er på besøk, da er det ekstra viktig å få rørt litt på seg ure i det fri.

Det går altså så fort i svingene nå med han minsten vår, og han har altså blitt så flink til å leke. Det kjøres mye tog og biler, særlig landbruksbiler, tunge kjøretøy. Han er helt i ekstase, og det er så gøy å se alt han får med seg. “Se farmor, se rundballer”, hviner han med sann glede i øynene når vi er ute og kjører, og jeg blir selvsagt revet med av iveren hans. “Ja, se Falk! Se alle de store hvite rundballene bonden har laget!” Så ler vi og klapper i hendene, som om dette er noe av det kuleste på jord.

I går ble det også mye tramping og klapping. For når man kjenner folk som har egen traktor og gravemaskin i hagen, da er vi ikke snaue, da spør vi rett fra levra om å få komme på besøk å prøve bitte litte grann. Vel, det ble jo ikke akkurat “lite” testing av disse doningene, for når eieren, selveste Kent-Michael, er like hekta som Falk, ja da blir det kjøring på kjøring og atter kjøring. I tillegg ble det ekstra my graving. De samme steinene ble samlet oppi grabben, gang på gang, heist høyt opp i luften for deretter og bli sluppet i bakken med et drønn. Så klart til stor ståhei og ellevill jubel, og ikke minst raske blikk bort på farmor og farfar for på en måte sjekke om vi virkelig fikk det med oss. Det gjorde vi selvsagt. Vi hoppet, klappet og danset med så godt vi kunne vi også. Gledet oss like mye over denne fine gesten, rausheten til Silje og Kent-Michael som gjorde dette mulig. Hmmm, apropos Silje, hun er politi, så nå kan dere jo gjette på hva jeg skal be om neste gang. For det er selvsagt ingen hemmelighet at småen elsker brann- og politibiler også ❤️

Konsentrerte karer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg