Du er helt rå Mille!

Se på hun her da dere, er hun ikke flott?!

Det har vært SpillExpo Stavanger Comic con, og da styres og stelles det iherdig oppe i andre etasjen her hjemme. Kostymer skal testes, parykker ordnes, og siden det er strenge regler rundt det å bringe med seg våpenkopier, hender det frøkna må legge seg i selen og lage et eller annet av doruller og gaffateip.

Dette er høydepunktene i året, og Mille går ikke glipp av et minutt. Hun fyker av gårde i egen bil tidlig om morgenen og kommer hjem høy som en skyskraper på opplevelser og historier. Vennskap blir sterke samtidig som nye knyttes. Det er en spennende tid, og jeg sitter bare på sidelinjen og koser meg, nyter og heier.

Jeg har sagt det før, og sier det igen:”Du er helt rå, Mille!”

4 kommentarer
  1. Mille er prikk lik en venninne av meg! venninnen min heter merkelig nok også Mille!! for et sammentreff! vi har sett på barnebilder av venninnen min og sammenliknet de med datteren din. Vi ser ingen forskjell. Kan dette potensielt være to ekstraordinære dobbeltgjengere!? Jeg vil gjerne organisere et sammentreff av de to tvillingene, der jeg tilbyr meg å spandere en photoshoot! Tenk så moro og trivelig om vi hadde fått det til! Jeg har fått med meg at datteren din har en diagnose, det får meg til å undre… om min venninne også har dette?? jeg ser på dette som en reel, potensiell mulighet grunnet deres fascinerende likhet. Mille Signe Tørnby er navnet til min venninne, søk henne opp på sosiale medier og se den enestående likheten for deg selv!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg