Ego-lørdag…

God lørdagskveld, dere!

I dag har jeg kun hatt tankene rundt meg sjøl, kun gjort det jeg vil, bare vært meg. Det har vært reine ego-trippen, og fyttikatta så godt det har vært, dere. Stått opp når jeg vil, spist når jeg vil og hva jeg vil, driti i å ha dusja, bare hoppe rett i ulltøyet og dratt ut i stallen. Jeg har til og med toppa det hele ved å kjørt den røde bilen, altså ikke gjennomtrekkskjøretøyet Twisyen, har altså sitti mer komfortabelt, godt og varmt, og det i seg selv har vært reine luksusen. I tillegg så har jeg fått bestemme akkurat hva jeg ville høre på radioen frem og tilbake til stallen. Endelig har jeg fått oppdatert meg på podcastene til løgnassene Tusvik & Tønne, jeg har med andre ord virkelig storkosa meg.

Det gikk hele fire timer i stallen i dag, så det ble kvelden før jeg entret dørene her. Der møtte jeg en storfornøyd mann som også har gjort akkurat det han har hatt lyst til i dag. For fra i går av, tok nemlig mammaen til Kaja over aktivitetslederjobben for jentene våre. Hun har virkelig vært verdens snilleste disse dagene, ved å tatt de med i trampolineparken og i stallen til datteren sin. Der har Mille fått ri på deres hest, og av smilet til Mille når hun kom inn dørene her for fem minutter siden, har hun hatt det storartet. 

Det må være lov å si at det til tider er helt himmelsk å ha barnefri, vel, mannefri også for den saks skyld. Jeg har i alle fall satt stor pris på disse ledige timene, hvor jeg kun har hatt meg sjøl i fokus. I have løøøved it, a lot!

Årets aller første ridetime er altså unnagjort, så i dagene som kommer, må jeg få lov å syte litt, for denne dama her kommer til å bli sååå støl. Planen var egentlig å ri litt forsiktig, ta det med ro siden det er en stund siden sist, men det var altså så gøy, så jeg kjørte på for fullt. Jeg var altså så sliten der et øyeblikk, og når Mimosan fra i går plutselig begynte å gulpes opp i munnen på meg, var det på tide å ta kvelden. Da var både Sol og jeg gjennomvåt av svette, og temmelig fornøyde med dagens økt.

Nei, da var den hjemmelagde pizzaen ferdig i ovnen dere, og jeg gleder meg altså til å skeie ut med det og et stort glass med Pepsi-max. Ønsker dere alle en fortsatt digg kveld!

NB! Kameraet mitt er på reparasjon for tiden, så derfor er bildekvaliteten så som så når jeg kun bruker kameraet på mobilen.

 

#hestbest #islandshest #alenetid

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg