En godt bevart skatt

God kveld, kjære dere.

Vi har fått mange fine tilbakemeldinger på gaven Falk fikk av oss til navnedagen sin. Kristin og Dennis var ekstremt kreative og hadde laget en lang ønskeliste i snill prisklasse til minsten, men jeg hadde som sagt for lengst bestemt at vi skulle gi en gyngesau.

Gyngesauen ble bestilt fra ei som heter Tone, og siden vi ønsket å få meier på den, så den kunne gynge, ble den videresendt til en god gammaldags snekker. Bjørn Erik og jeg trodde ikke våre egen øyne, når det midt blant masse blokker og rekkehus, plutselig dukket opp et lite koselig hus med skiltet “Snekkeren på Storhaug”.

Gjennom en port og inn en dør, så stod vi der da og ble ønsket velkomne inn av snekkeren sjøl, og lukta som slo i mot oss var helt himmelsk. Det lukta som sløyden på barneskolen, og jeg ble kasta drøye førti år tilbake i tid. Eldgamle maskiner og verktøy stod på rekke og rad, og nydelige forseggjorte produkter laget med kjærlighet lokket oss til nærmere øyesyn.

Tenk at det faktisk finnes så flinke håndverkere ennå da dere. Det går altså an å få tak i håndlagde solide gaver til både store og små. Snekkeren på Storhaug kommer nok til å få flere besøk av meg etterhvert. Kanskje Falk skal få en stor lastebil i tre til 1-års dagen sin, eller en settekasse med hjul på, en slags garasje for småbilene sine? En skal ikke se bort i fra det, for denne skatten bør man ta godt vare på.

Selve sauen er fra Tone Weber Skjærpe men meiene er fra “Snekkeren på Storhaug”.

 

#snekkerenpåstorhaug #treleker #snekker #gavetips

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg