En mørk sky ruver over oss akkurat nå, men vi må forsøke å finne tilbake til hverdagen

De fleste av dere har helt sikkert skjønt at helgen ikke ble helt som forventet. Mille sine tanker svinger veldig opp og ned, særlig når det kommer tilleggsinformasjon rundt hendelsesforløpet, og vi møter venner og familie som vil snakke om. Selv om det derimot henger en mørk sky over oss akkurat nå, så gjør vi alt vi kan for å ta tilbake hverdagen. For innerst inne så vet vi jo at det løser seg på et vis. Utryggheten vil etterhvert minske, så i kjent stil tenker vi positivt fremover.

Vi er vel egentlig ikke de aller ivrigste etter å få med oss “Gladmaten” her i byen, det blir for folksomt, så vi har faktisk ikke deltatt på flere år. Vi hadde derimot lovet Mille at vi skulle ta arrangementet “Den spiselige bydel – Stavanger Øst” nærmere i øyesyn, som ikke foregår midt i sentrum, men litt utenfor. Lørdag ettermiddag tok vi turen innover, og ble på ingen måte skuffet. Overraskelsen var faktisk meget stor over hvor fint de hadde fått det til, så fra nå av kommer vi aktivt som familie til å delta hvert år.

Matvalget var selvsagt begrenset, men det var allikevel varierende og skåret høyt opp på lista vår. Vi gikk så absolutt ikke sultne hjem igjen. Det flotteste var derimot beliggenheten som var valgt, og hvor intimt og koselig alt var. Folk satt og lå henslengt overalt, mens de nyskjerrig inntok det ene måltidet etter det andre, og i bakgrunnen stod det en DJ og spilte det jeg vil kalle nokså “chill” musikk. Et par konserter fikk vi med oss også, som til og med han far til sin store overraskelse likte.

Så til tross for at livet lugger litt akkurat nå, så klarte vi alle å nyte kvelden. Det var derimot trist å se hvor engstelig Mille har blitt. Bjørn Erik og jeg gikk ikke mange meterne fra henne før hun kom løpende etter. Vi har derfor en stor jobb foran oss nå. Det kommer til å ta lang tid før hun blir trygg igjen, men med tid håper jeg hun klarer å legge dette vonde bak seg.

Hva skal vi velge mon tro?

Må vi dele?!

Her var det ei som var nødt til å kjøle seg ned.

Det aller beste med disse arrangementene er jo at vi treffer på kjentfolk.

 

#denspiseligebydel #stavangerøst #gladmatenstavanger #familevennlig #barn

1 kommentar
  1. Klem til dere og spesielt Mille – ikke la drittsekken virke på dere. Stakkars, forkvaklede jentungen – hun trenger hjelp.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg