Endelig fant vi plassen!

Yorkshire Terrier “Koda” har flyttet inn, så endelig kommer jeg meg ut på lange turer igjen. Pippi aleine er ikke så alt for gira på å gå så mye på denne tiden av året, men når hun har med seg en kompis, går det greit.

Selv om Pippi alltid går løs, så har jeg en regel om å aldri slippe de hundene jeg har i Hjemmekennelen. Jeg har derimot hørt at det har åpnet en gedigen hundebinge her på øya, så planen i dag var å finne den.

Det er ikke mange plassene å parkere borte på Lundsvågen, egentlig bare en plass, men der var det ingen hundeinngjerding å se. Så da begynte vi bare å traske avgårde, og håpte på flaks etterhvert.

Vi fant ikke stedet med det første, men akkurat i det jeg hadde tenkt å gi opp hele prosjektet, kom det et par som visste hvor det var. 10 minutter seinere var vi på plass, på et helt fantastisk sted hvor hunder kan løpe rundt løs så mye de vil.

Koda var vel mer begeistra enn Pippi over å få være der, for hun vil jo helst ikke være for langt unna meg. Etterhvert fikk vi derimot hele området for oss selv, og da ble det mer fart på frøkna.

Jeg må si det er utrolig kult å kunne få benytte seg av slike store lufteplasser. Det fine er at man faktisk må gå noen kilometere for å komme dit også, for da er det ikke bare de tre- og firbeinte som for trim, jeg fikk svetta litt selv også, og det var vel egentlig på tide.

 

#hjemmekennel #stavanger #hundvåg #yorkshireterrier

2 kommentarer
  1. Det er 2 innganger. TAr du inngangen øverst og går forbi fotballplenen ( ja det er fotballplass som ingen bruker), tar stien opp opp litt bratt bakke, kommer du til handikapparkering på andre siden. Litt bortenfor er det parkeringsplass. Fra Hundvåg ring tar du inn rett etter rundkjøringen ned til Ryfast, dvs hvis du kommer fra Skeie skole. Og ja, det er skikkelig fine farger nå. Og om litt mye gode bjørnebær..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg