Endelig “hjemme” i Oslo!

God morgen, ønskes dere fra vakre Oslo!

Nå er jeg virkelig glad for at vi tok det rolig i går kveld allikevel. Fristelsene var jo selvsagt mange, men i stedet for å “havne utpå”, gikk vi ut og spise samtidig som vi var med på artig quiz. Det ble ingen premie på duoen, vi tapte så det sang, men det var nå allikevel kjekt og lærerikt å delta. Etter endt etegilde avsluttet vi kvelden med en liten rusletur langs med Akerselva, her nede ved Vulkan, for deretter å hoppe til sengs før midnatt.

Han fine mannen min stod forresten og venta på meg når jeg ankom Oslo i går, og etter å ha hentet festival armbåndene våre på Youngstorget, gikk vi strake veien opp til Kristin, Dennis og vakre lille Falk. Vel, vi gikk forresten ikke, men slang oss på et par elektriske sparkesykler, for denne formen for transport falt vi pladask for i fjor når vi ferierte i San Diego.

Jeg elsker som sagt disse sjappe sparkesyklene, og vet dere hva som topper det, hva som er enda bedre? Jo, det skal jeg fortelle dere, det er effekten av kortisonsprøyten jeg tok for en uke siden. Jeg merker en enrom forbedring, så nå kan jeg føre armen/skulderen i nitti grader, sånn at jeg klarer å rekke opp til styret på sparkesykkelen. Jeg kan selvsagt ikke vri og vende på den, men bevegeligheten er formidabel, og smerten mye mindre enn før – jippi!

Dere kan tro Falk har blitt stor, og tenk, nå smiler han og “snakker” med de herligste lyder. Han har nok lagt på seg et par ekstra kilo også, blitt litt av en plugg, men det beste av alt, han er fortsatt like blid og fornøyd. Spiser og sover godt, og elsker å være med ut på tur. Bjørn Erik var forresten snillheten sjøl og lot meg ha han mest denne gangen, for han var tross alt inne og besøkte han i forrige uke også. Jeg får altså ikke nok av den fine pjokken vår. Kjærligheten til han bare vokser og vokser, så jeg er sjeleglad for at vi skal på besøk å få klemme han igjen om et par dager.

Nei, nå skal vi få kapra oss en sparkesykkel igjen, for deretter å kjøre rundt på sprell. Vi har selvsagt en liten agenda vi skal igjennom før det blir treff med vennene våre til middag i kveld, så det er bare å sette i gang.


Det er greit med alt som er gjort. Festival armbåndene er allerede hentet.


“The Quizmaster” er i gang, blir det noe premie på oss mon tro?


Ut å sjekke nærmiljøet.

Bjørn Erik kunne fortelle meg at laksen ikke klarte å hoppe opp elva her, derfor var det lagd et kunstig system på siden her som var mye enklere for fisken å forsere…

Jeg er så fascinert over hva de har klart å få til med de eldgamle kornsiloen fra 1953. Er det noe Oslo og de fleste andre byer trenger mer av, så er det studentboliger.


Det går ikke så fort med meg, for jeg må ta noen forhåndsregler, men guriland så moro det er!


Det er så deilig å være “hjemme” igjen!

 

#oslo #sparkesykkel #leiesparkesykkel #akerselva

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg