Endelig i blanke messingen!

Hei, hei igjen 🇬🇷

I går var vi igjen på plass på Lageri stranden, og denne gangen la vi oss litt mer diskre til. Må si jeg trivdes mye mer litt for oss selv, i stedet for midt i tråkket. For dette er tross alt en nudiststrand, og jeg har egentlig ikke så behov for å slenge rundt på hele meg der absolutt alle liker å bade.

Lageri er den mest utilgjengelige stranden på øya, men så absolutt verdt å pese litt for å finne. Det er best å kjøre bil og parkere enten i den ene eller andre enden av hele den langstrakte bukta. På den nærmeste delen kommer man til nudiststranda mens man i motsatt ende finner folk som liker å ha badetøyet på. Jeg må derimot advare folk mot å kjøre vanlig bil dit, for veien er nokså hullete og steinete. Man må også belage seg på å gå et stykke til begge to, så jeg anbefaler joggesko da terrenget er nokså ulendt.

Jeg har alltid elsket å være litt nudist, men når det er sagt så velger ikke alle på denne stranden å være nakne. Her er det derimot helt innafor å være toppløst, noe en sjeldent ser ellers på greske strender. I tillegg er det mye kjærlighet her, for her tør de homofile å vise seg frem i all sin prakt. Så med andre ord er det høyt under taket og mangfold her, noe vi liker.

Nei nå må jeg ordne meg, har nemlig time klokken ni på torget her til gratis antigen koronatest som kreves når jeg i morgen skal fly innenlands her.

Ønsker dere alle en finfin dag ☀️

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg