Et lite mirakel 💕

God morgen, kjære dere ☀️

Tenk det dere, mens jeg var i Miami og shoppet babyklær til vårt kjære kommende barnebarn, så gikk jeg samtidig og så etter gave til venninnen min som også ventet baby. Det er altså så magiskt at det fortsatt kommer babyer i blant oss, selvsagt en sjeldenhet, så dere kan tro dette gjør noe godt med kjemien og stemningen i blant oss.

Vi kan ikke få nok av denne lille skapningen. Hun er altså så bitteliten, yndig og fin at en reint holder pusten for å ikke ødelegge henne. Vi blir salige i blikket heile hurven, og vi prøver så godt vi kan å opptre anstendig ved å ikke sloss om å få holde henne. Vi kan alle sitte å observere henne i en evighet, nyte det vakre synet og kjenne på takknemligheten over å få lære henne å kjenne. 

Mor og barn er så nydelige i sammen. Mor formelig stråler, og en skulle nesten tro hun aldri hadde gjort noe annet enn å være mamma hele livet 💕

Nei da får vi se å ta fatt på uken dere. Mille skal hentes om et par timer, vi skal nemlig på sykehuset og ta noen grundige tester av synet hennes igjen, for det er ikke blitt gjort på mange år og nå klager hu på at hun ser dårlig. Deretter må vi haste avsted til stallen for å få Sol skodd, for nå er alle skoene løse. I ettermiddag får vi besøk av en Yorkshire Terrier som skal bo hos oss om litt, så det må vaskes og ordnes litt før jeg må løpe av gårde.

Grip dagen dere! Det er ventet 27 grader her og strålende sol så denne dagen må jo bli bra 💕

 

#venninner #babylykke

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg