Eventyrlig 🌟

God fredags kveld, kjære dere.

Her hjemme står alt på hodet akkurat nå. Vi oppdaget som sagt en fuktig vegg på det store badet tidligere i uken, så nå må alt der inne rives. Bjørn Erik er derimot kjempeflink og ikke minst løsningsorientert. Han jobber som en helt, og har nå fjerna en del hyller på vaskerommet og satt inn et dusjkabinett han fant billig på Finn der inne i stedet. Mille har fått fylt opp rommet sitt med baderom- og vaskeromsting, men det er jo her nede i stua og kjøkkenet vi oppholder oss mest, så det her kommer garantert til å gå bra.

Har dere forresten sett at julesjokoladen og pepperkakene allerede er på plass i butikkhyllene? Jeg har ennå ikke falt for fristelsen til å kjøpe noe, synes nok det er noe i tidligste laget. I går kveld derimot, når jeg ventet på at Mille skulle bli ferdig i stallen, tok jeg meg en liten kikk på åpningen av julebutikken hos Hageland, Edens Have.

Jeg var jo som sagt ofte på Hageland i fjor, når jeg begynte å samle på julelandsbyen LuVille, og det var altså så eventyrlig å være tilbake i år å se alt det nye som har kommet. Det har kommet tog, fornøyelsespraker og en hel haug med andre koselige skatter, men jeg klarte å styre unna de alt for store fristelsene. Det eneste som var viktig for meg å skaffe denne gangen var strømadapter til de figurene jeg allerede har. Det er fullt mulig å bruke batterier i dem, men det blir alt for dyrt i lengden. I fjor var de utsolgt for dem, men nå fikk jeg i alle fall haia til meg et eksemplar.

Det var helt magisk å tusle rundt inne i butikken som oser av jul fra gulv til tak. Det striregnet utenfor i tussmørket, men der inne var det bare lys og varme. I tillegg så fant jeg meg en par ting som jeg har skrevet opp på ønskelisten min. En flott liten elg med kanin og ugle i horna og en gedigent hjortehodet i filt. Jeg tviler på at jeg for det store filthodet, men elgen er nok innafor. Det er i alle fal lov å håpe.

God helg fininger 🌟

Den elgen her falt jeg pladask for.

Har dere sett noe så fint?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg