Falk er 1 år i dag ❤️

Tenk at det lille mirakelet av et barnebarn allerede fyller 1 år. Jeg synes ikke det er lenge siden vi pakket og dro bortover til kjente og kjære trakter og satt nervøse dag og natt og ventet på hans etterlengtede ankomst. Vesle Falk herjet vilt med mammaen sin i nesten tre døgn før han ville komme ut å hilse på, så dere kan tro vi dro et lettelsens sukk når han endelig var her. 

1 års feiringen er viktig, selv om jubilanten selv ikke skjønnet bæret av hva som foregår. Selv så kjenner jeg veldig på at veslegutten er alt for langt unna akkurat nå. Vi har diskutert lenge hvem som skal besøke hvem først i denne skumle tiden vi lever i, og har kommet frem til at vi drar til Drammen og ikke omvendt. For vi klarer fint å reise dit uten noen stopp underveis. De derimot måtte ha lagt inn en overnatting, og det er alt for risikabelt akkurat nå.

Jaja, så hva gjør en farmor på en sånn dag som det her da? Joda, hun tar selvsagt på seg bursdagsgenser til ære for pjokken, spiller inn bursdagssang til han med resten av flokken i huset og pakker inn gaver. Videre så facetimer hun flere ganger med gjevne mellomrom, og lar en tåre trille når hun får tilsendt video av hans første kakespising. Åhhh, som han koste seg der han satt og griste og sørget for at smitt og smule ble med på fingeren inn i munnen. Med jevne mellomrom kom det lyder som “nam nam nam”, han var regelrett i himmelriket. Tror neppe han er vant til noe særlig sukker, så dette var helt klart stas, et stort øyeblikk.  

Jeg har ikke sett lille Falke-mann siden februar. Før den tid hadde vi faktisk klart å få til et besøk hver bidige måned siden han ble født. Det er et stort savn å ikke ha hatt han i armene, så det skal bli godt å snart få klemme han igjen. Men til tross for at vi har sett hverandre via mobilen hver dag, så er jeg fortsatt litt usikker på om han kjenner meg igjen. For det er jo helt normalt å være skeptisk i den alderen der, men jeg kan love dere at jeg ikke reiser hjem igjen før vi er bestevenner igjen. 

“Kjære lille gledessprederen vår, gratulerer så mye med første fødselsdag. Vit at du er vårt alt. Hjertene våre flommer over av kjærlighet og omsorg til deg. Vi sees snart lille venn. Klemmer sendes i fleng fra farmor og farfar ❤️

#1år #barnebarn #farmor #familie

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg