Feriens eneste trim, stod for tur…

God morgen, fininger 🇬🇷

I dag våkna jeg før sola, og sitter i skrivende stund i svarte natta og hører bølgeskvulp slå innover stranda her. Vi av alle, som tenker solkrem til alle døgnets timer egentlig, klarte altså på dag ti av ferien å bli litt solbrent. Helt ubegripelig, jeg kan ikke huske sist gang det skjedde, så da var det bare å stå opp i steden for å ligge å vri seg.

Vi har lagt all sightseeing bak oss for denne gang, og er endelig tilbake på yndlingsstranda vår “lille” Santa Maria. Vi har alle kommet frem til at dette er og blir den aller beste stranda her på Paros, så fra nå av blir vi boende her. De gode solsengene med parasoll er derimot helt fullbooket, men vi har klart å få til en deal der vi i alle fall har noen vanlig solsenger vi kan sleske oss på. Dessverre uten parasoll, vi vil jo helst ha en hver, men da får vi badet mye mer, og i dette krystallklare og forfriskende vannet er jo det reine magien hver bidige gang.

Det har sluttet å blåse, så i går spurte jeg Mille om hun hadde lyst til å leie et sånt stort brett man kan stå å padle på. Hun har ikke mast om dette i år, faktisk ikke mast om noe i det hele tatt, men dette ville hun.

De fleste tror kanskje dette er enkelt, men jeg kan love dere at dette ble litt av en utfordring for lille snuppeline. Hun sliter med balansen i fra før av, og for å være helt ærlig så tror jeg de fleste som prøver det her, være seg at de er atletiske eller ei, kan ha noe startvansker.

Her legger jeg inne en liten pause dere, og går og får med meg soloppgangen…

Tenk at jeg skulle få oppleve det også. Soloppgangen på vakre Paros, akkompagnert til hanegal, jeg er stum av beundring.

Men tilbake til gårsdagen. Mille sin stahet kom for en gangs skyld godt med, for det ble mye prøving og feiling. Hun ga seg aldri, og kom seg opp til slutt. Smilte fra øret til øret og padlet i vei som hun aldri hadde gjort noe annet. Så da stod vi der da, Bjørn Erik og jeg og holdt om hverandre, heiet og vinket, stolte som bare det…igjen 💕

#hellas #paros #familieferie #sommerferie #santamariabeach #standuppaddleboard

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg