Fin feiring…

God morgen, kjære dere.

Ja, da var minsteguttens feiring over for denne gang. Han ønsket som sagt ingen stor tilstelning eller overraskelser, kun en stille og rolig middag med oss fire. Han kom rett fra jobb, rett fra den gamle barnehagen til Mille, og kom til ferdig dekket bord.

En av Pelles sine yndlingsretter er Finnbiff, altså reinsdyr, med potetstappe dynket i viltsaus med en liter fløte i. Det ble det selvsagt, og til dessert marsipankake. Bjørn Erik var til de grader stressa der et øyeblikk, siden det var hans oppgave å skaffe årets kake, for lite visste han at en marsipankake kunne inneholde så mye forskjellig. Hadde han valgt riktig?

For meg skal en marsipankake inneholde sukkerbunn, fløtekrem og bringebær, men i følge Bjørn Erik kan den godt ha flere ingredienser. Så gårsdagens kake overrasket smakssansene våre med litt ekstra stæsj. Han falt nemlig for flere ting som vaniljesaus, sjokoladebiter og hele bær. Det ble faktisk en suksess, til og med for Pelle som ikke liker de aller største forandringene. Kaken gikk ned på høykant til go´lyder fra allemann, så han hunken min kan faktisk fortsette å ha ansvaret for kakebestillingene fremover.

Alle ungene våre er nødt til å ønske seg noe til bursdagen sin. De kan ikke ønske seg penger, de må finne på noe konkret. Penger er selvsagt vel og bra, men da er jeg redd de går rett inn i husholdningen. Så vi forlanger alltid en ønskeliste til jul og bursdag fra hele hurven. Pelle klarte å hoste opp to ønsker. Helgepass til en rappefestival utenfor Amsterdam i sommer, samt gavekort på klær. Det fikk han, samt et par andre småting. Sengetøy til den ekstra lange dyna han fikk til jul, er selvsagt ikke verdens kuleste ting å få når man er 22 år, men jeg tenker det er greit å ha et ekstra sett å bytte på.

En feiring er altså over, mens en annen snart er i anmarsj. For hvem har bursdag i morgen? Jo, meg så klart! I kveld skal Bjørn Erik og jeg på konsert, på “The Dogs” med kjekkasen Kristopher Schau. Det er ingen hemmelighet at jeg digger den mannen der, så dette blir en herlig tyvstart på feiringen!

Se hatten de hadde laget til han i barnehagen!

JADA, endelig fikk jeg tatt i bruk det nye kakefatet mitt!

Vi synes det er stor stas å ha vår helt egen “onkel P”…

Ingen bombe at jeg ikke får lov å ta bilder av mellomstemannen, men jeg håper nå han likte den lille feiringen vi stelte i stand til han. Denne gangen fikk han det akkurat som han ville.

Ønsker dere alle en finfin dag, klem Nina

 

#bursdag #bursdagfeiring #familie #lovemyson

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg