Frisk mandagsstart med nytt pågangsmot…

Hei igjen, kjære dere.

Tenk, nå kan vi altså snart huke av januar også, og nedtellinga for min del til Miami-turen i slutten av februar, har startet for fullt. Jeg er langt i fra “sommerkroppen-2019”, jeg er ikke helt klar for å ikle meg badedrakten riktig ennå, men for å være helt ærlig dere, så tror jeg ikke jeg kommer i mål dette i år heller. Så istedenfor å dvele ved det man egentlig ikke får gjort noe med allikevel, så lever jeg i nuet. Vel, man kan jo selvsagt gjøre noe, og jeg er faktisk litt flink med hva jeg døtter i meg, men å hige etter det ene resultatet etter det andre, det å aldri bli helt fornøyd, er lagt på hylla. Jeg er som jeg er, sånn er det bare, så det får bli som det blir med “sommerkropp” eller ei.

Det skal uansett bli godt å finne frem sommerklærne igjen, solbrillene og ikke minst all solkremen. Bjørn Erik og jeg drømmer oss vekk hver bidige dag nå, og googler febrilsk på nettet etter de ultimate Miami opplevelsene. Vi har faktisk booket oss inn på noen restauranter allerede, for som dere alle vet, jeg ser mye “trash”-TV, mye “Housewife”-greier, og der “lærer” jeg mye. Nei, nei og atter nei, jeg lærer ikke en skit av å se på det der, men det er under disse seansene det plutselig dukker opp spennende steder jeg bare mååå få utforske nærmere hvis muligheten byr seg. Så da noterer jeg dette ned og sender forespørselen videre til reiseguiden vår Bjørn Erik. Snillere reiseleder enn han må man vel leite lenge etter, så det tar som regel ikke lange stunden før det tikker inn en bekreftelse på bestilt restaurant eller noe annet kjekt som jeg ønsker meg. 

Mille er forresten tilbake hos oss igjen, og i dag tikket det inn enda en melding fra legekontoret om at Mille mangler D-vitamin. Det alene er derimot ikke grunn god nok til at hun plutselig faller bort fra oss, så nå venter vi på å få komme i kontakt med HABU. Vi sendte de et langt brev i går og fortalte om alt det unormale som har skjedd den siste tiden. Legen vår der er derimot bortreist til onsdag, men det er Bjørn Erik også, så da setter vi dette på “hold” til alle er tilbake igjen. I mellomtiden går livet sin vante dag. Mille kom hjem blid og fornøyd fra skolen i stad, og før vi skal i stallen nå har vi kost oss med en kopp kakao og solbærtoddy. Nå har nemlig kulda inntatt byen vår for fullt, men jeg elsker det. Jeg vil mye heller ha det kaldt og tørt, enn mildt med sidelengs regn og vind. 

Jeg kommer som sagt ikke til å få noe “sommerkropp” før ferien, men jeg er såpass motivert til å forsøke å komme i litt bedre form. Derfor var jeg rask med på å takke ja til å bli med venninnen min på tur i dag. Det var friskt og godt, og ikke minst helt nødvendig å få slått an en prat oss jentene i mellom. Planen var egentlig å begynne litt forsiktig, ta en runde rundt vannet sånn i begynnelsen, men begge hadde alt for mye på hjertet, så da tok vi liksågodt en runde til. En bra start, på en ny uke.

Lag deg en finfin dag, klem Nina

 

#utpåtur #natur #mosvatnet #vinter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg