Gjett hvem som har kjøpt seg sin første bil, mopedbil?

Se på hu her da dere, gjett om hun er stolt ❤️

Tenk at vår kjære Mille snart skal begynne å ta mopedlappen. Vi gjorde som vi først planla, gikk til legen vår og snakket om Mille og hennes syndrom med tanke på det å begynne. Legen gikk igjennom noen tester og spørsmål, og ga henne altså tommelen opp. Vi fikk med attest på at det var ok, og så begynte ballen å rulle. Dere kan tro det var ei som plutselig fikk hastverk med å sette i gang.

Mille er nå meldt opp på å ta selve mopedbil sertifikatet. Det er obligatorisk og består av grunnleggende kjøretøy behandling, kjøring i trafikken, sikkerhetskurs og til slutt teoriprøve. Siden Mille ikke er vant til slikt press, har vi gitt beskjed til kjøreskolen om tilstanden hennes. De har gode rutiner på å behandle mang en elev individuelt, så vi håper det blir en god match og at jentungen vår senker skuldrene litt og får dette til på beste vis.

For at Mille skal få den aller beste opplevelsen, var vi og sjekket ut en av de aktuelle bilene vi har lest oss opp på. Det gikk så bra at Mille valgte å kjøpe seg en splitter ny en der og da. Hun har nemlig fortsatt igjen penger fra forsikringen sin, og synes helt klart det var innafor at noe går til bil også, ikke bare hest, hest og atter hest.

MEV City mopedbil, maks 45 km/t
– 100% elektrisk
– 2 seter
– varmeapparat
– ca. 10 mil rekkevidde
– panoramatak
– elektriske vinduer
– ryggekamera
– HIFI anlegg
– LCD skjerm
– 12v sigarett tenner
– varme i front og bakvindu
– varmeanlegg
– fjernopplåsing av dører

Tenk det da dere, jentungen vår har kjøpt seg bil, og hun svever derfor på en stor, stolt og spennende sky for tiden. For det er ikke til å stikke under en stol at dette er noe skummelt. Det er derimot noe betryggende at hun må holde seg unna motorveiene og disse evinnelige lange tunnelene vi har fått. I stedet for å uroe oss for mye, tenker vi på hvor befriende dette må være for henne. Hun kan slutte å bli kjørt frem og tilbake fra skolen og stallen, slutte å være avhengig av andre. Dette blir helt klart utrolig godt for henne, en helt ny hverdag.

Gratulerer så mye med ny snerten fin liten bil, du fineste jenta vår ❤️

Soltak har den også.

 

18 kommentarer
  1. Gratulerer så mye med ny bil Mille. Dette blir stas. Men pass deg så ikke Dennis kommer å tjuvlåner den 😅😉

  2. Tusen takk for ett koselig blogginnlegg Nina🌻Skjønne Mille 🌻 Gratulerer med moppebil. Smiler og smiler.Gleder meg veldig over at du skal suse avgårde og kjenne friheten blomstre.
   Lykke til med lappen.

  3. Tusen takk for ett koselig blogginnlegg Nina🌻Skjønne Mille 🌻 Gratulerer med moppebil. Smiler og smiler.Gleder meg veldig over at du skal suse avgårde og kjenne friheten blomstre.
   Lykke til med lappen.

  4. Gratulerer så mye med den flotte nye mopedbilen❤️ Så fantastisk at du nå skal få lappen å jose deg å kjenne hvor deilig det er å ha denne friheten😊 Masse lykke til ❤️ Jeg heier på deg🌼🌼

  5. Gratulerer så mye med den flotte nye mopedbilen❤️ Så fantastisk at du nå skal få lappen å jose deg å kjenne hvor deilig det er å ha denne friheten😊 Masse lykke til ❤️ Jeg heier på deg🌼🌼

  6. Den var skikkelig snaisen og passet godt til deg Mille 👍😃 Dette blir en ny lykke og en ny frihet for deg, mamma og pappa. Eg synes eg ser deg på veien, med gliset heilt rundt 😃
   Masse lykke til med opplæringen 👏👏👏

  7. SÅ gøy,klart at hun er stolt som en hane 😁 Gratulerer så mye til Mille med ny tøff bil 🤩🥳

   Så må jeg takke deg Nina for en super flott blogg 💚 Har aldri fulgt en blogg før 🤷‍♀️ Men jeg fikk så sansen for deg på snap 😊
   Håper di får en flott dag 🤗

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg