Gode råd er gull verdt 🇲🇽

Når flokken vår er på tur, så suger vi til oss alt av gode råd og tips. For hvorfor skal vi finne opp kruttet sjøl, når noen allerede har gjort det for oss? Derfor ble denne dagen mer eller mindre helt perfekt, takket være interessante og svært gode tips som rant inn den samme morgenen.

Vi bor som sagt midt i sentrum av alt, så det eneste vi trenger å gjøre når vi står opp, er å pakke strandbagen og begi oss ut til fots på leting etter nye eventyr. Bjørn Erik går alltid først og baner vei med GPSén, snuppeline rusler i midten, mens jeg danner baktroppen siden jeg alltid stopper opp for å ta bilder av et eller annet. For i dette fargehavet av en liten by, må man følge med på alt, skue både høyt og lavt.

Denne dagen gikk turen til en av verdens fineste strender helt nord på øya, Playa Norte. Jeg kan love dere at her finner dere ikke så mye som en sigarettsneip i sanda. Den blir tatt så godt vare på og alle og enhver respekterer det så til de grader. Vi så til og med at noe gikk rundt med en stor sil for å plukke bort hvert minste lille hekkanpekkan.

Vi lever forresten aldri med vekkerklokke på ferie, så denne dagen her startet som de fleste andre dager, sånn i ni-ti tiden. Selv om vi var nokså seine på stranda denne dagen, vi stoppet nemlig opp på delikate North Garden også for å spise frokost, var det allikevel strandsenger tilgjengelig når vi kom. Så for 200,- spenn fikk vi tre senger med stor parasoll. Mille vinner alltid kampen om senga i midten siden den har nada sol på seg, og Bjørn Erik taper og må derfor ha litt av tåsene ute i solskinnet. Han er med andre ord den av oss som liker å leve litt farlig.

Så da dere, forble Three Amigos i denne hengslete tilstanden hele dagen, kun avbrutt av litt bading og noen runder med backgammon oppi strandbaren. Noe jeg derimot ikke vil snakke om, siden jeg tapte så det sang.

Jeg må forresten få lov å fortelle dere historien om: “Er du grei og tar bilder av meg, Bjørn Erik, her jeg sitter så heldig og gynger i baren med en iskald Sol?”. Så lenge jeg har kjent Bjørn Erik, har vi hatt den “leken”, og det morsomste Bjørn Erik veit om, er å filme eller ta bilde av alt annet enn meg. Neida, nå tar jeg selvsagt litt hardt i, han er en ypperlig fotograf, men han elsker å ta bilder av andre uten at jeg legger merke til det. Så denne gangen tok han bilder av to supermodellvenninner som hadde fotosession rundt oss i 2-3 timer. Jeg kødder ikke, men jeg tror hvert bidige mannebein i mils omkrets fikk hakeslepp. Det var puppene frem og rompa ut, og de så altså så rålekre ut der de stod og lå om hverandre, selvsagt med upåklanderlig makeup på. Jeg unngikk ikke dette jeg heller, for de var jo som sagt et syn for øyet der de holdt på, men lite visste jeg at de skulle dukke opp under “dagens bilder”. Jaja, så da vet dere det, når dere blar i bildene under her, og plutselig for øye på noen yppige fine damer…

Tusen takk igjen for tips om å spise frokost her på North Garden. Dette er noe av det beste jeg har spist noensinne, og for de av dere som trenger det, her har de visstnok den aller beste Bloody Maryen.

Buhos Beach Bar kan anbefales på det sterkeste. 

Ser dere hva som foregår oppe i venstre hjørnet her?

Jeg glemmer aldri den gangen Pelle var liten og vi alle, ja besteforeldre også, benka oss foran TVén og skulle se årets sommerferie film fra Mallorca. Midt inni badinga til gutta våre var det en to minutters filmsnutt av lekre damer på forskjellige flytemadrasser. Godt jeg har humor. 

Jaja, jeg hadde nå satt mer pris på at Bjørn Erik filmet seg selv i stedet for burkini-Nina, men må jo la han få leke seg med GoProen.

#familieferie #mexico #islamujeres #playanorte #buhosbeachbar #northgarden

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg