Han kjære gubben min og jeg har blitt kunstverk ❤️

Hjemme igjen 🌸

Ja, da var Tons of Rock festivalen over for denne gang, og Mille sin første rideleir for i år også, så nå kan dere tro vaskemaskinen får kjørt seg. Alt blir vaska på 60 grader, med forvask også, for dere kan tro vi har svette godt allemann denne uken.

Vi kjørte som sagt hjem i går, Oslo – Stavanger, og rett etter avkjøringen til Flekkefjord dro vi innom flinke og kreative venninne Randi. Hun er nemlig så innmari god på å lage kort (jule- og bursdagskort) og jammen har hun hivd seg ut i ennå en artig ting, hun lager selvportrett i en noe morsom variant, synes jeg.

Bjørn Erik visste ingenting om dette, så dere kan tro han lo godt når han fikk se det. For dette er jo oss, man kan ikke ta feil, og lille Pippi-luska er selvsagt også med. Bjørn Erik ser på meg og jeg ser så klart på min fine Pippi, noe han artigperen min var helt uenig i. I følge han så ser han selvsagt på meg, men jeg ser på “tissefanten” hans…djiiiisus!

Jaja, tissefant eller ei, dette var moro, og det er bare å bøye seg i støvet for ildsjelen Randi sin fantasi. Dette bildet er det første vi møter når vi kommer ned til frokost hver dag nå, og jeg må innrømme at det er en kjempekoselig start på dagen ❤️

Ei venninne av oss kommenterte at det vises to forlabber her på lille Pippi, ikke en forlabb som den tre-beinte vennen vår egentlig har. For å oppklare dette, så er altså dette en forlabb og en baklabb. Ellers så ville det sett ut som hun kun hadde en fot totalt, thihiii…

Alltid oss to ❤️

 

#selvportrett #maleri #randielisabethellertsen #kunst

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg