Havnen i Naoussa er som en postkort 🇬🇷

På grunn av Mille sin solbrenthet, har vi mer eller mindre holdt oss unna sola de to siste dagene. Men vi har allikevel vært ute dagen lang, fått bada og kost oss der vi bor, og for første gang rakk vi solnedgangen i havna. Det er da man skjønner hvorfor mange mener byen Naoussa her på øya er den vakreste på Paros. Uansett hvor man ser, så er det som klipt ut av et postkort. Det er nesten som hjertet hopper over et slag og man minster pusten.

Vi rusla som sagt ned til byen i åtte-tiden, og etter å ha gått på kryss og tvers i de kjente trange smugene, stod vi nede i havna. Her ligger restaurantene og barene tett i tett, og atmosfæren er til å ta og kjenne på. Det er altså så vakkert, dere, med de små båtene tett i tett foran hvitkalka lave hus.

Vi stoppet ikke opp for å spise, for vi hadde helt andre planer for kvelden, men vi tok oss selvfølgelig tid til å la alt dette nydelige synke inn 🇬🇷

Vi bor fem minutters gange fra kirken på toppen her.

Bjørn Erik nektet Mille og meg å vandre ut på denne muren for å se det lille eldgamle fortet fra 1600-tallet. Han var selvsagt redd for at vi skulle gli når bølgene slo over, men vi skal gjøre det en dag, okke som.

“Venetian Fortress”

 

#hellas #praos #naoussa #havna #familieferie #solnedgang

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg