Hipp, hipp hurra for eldstemann!

I dag flagges det for eldstemannen vår Dennis. Vår morsomme, snille og til tider rotete vimse av en sønn feires stort 🇳🇴

Tenk, nå er han hele 29 år, og det eneste han ønsket seg i gave var “snilt barn”. Hahaha, jaja nå er det faktisk hans tur til også å flire vekk det spørsmålet der med samme tåpelig svar som faren hans har gjort i alle år. 

“Snilt barn” har han, så det ble å bla opp med de samme grunkene som resten av flokken vår får, samt å hoppe i taket av glede over få han hitover til Stavanger for å klemme han. 

Høyest oppe på ønskelista var å dra til Kongeparken og vise den frem til vesle Falk for aller første gang. Så fornøyelsespark ble det. Deretter gikk turen til golfbanen med lillebror Pelle og bestekompis Omar, for så å avslutte dagen med en helaften på byen med kjæreste Kristin og overnatting på hotell.

“Kjære, kjære prinsen vår, gratulerer så mye med dagen. Du har et eventyrlig år å se tilbake på, og spennende ting er som alltid i gjære i tiden fremover også. Livet smiler, du er heldig, så nyt og ta vare på hver bidige lille stund. Vit at vi er umåtelig stolte av deg, og glad i deg herfra, til månen, og tilbake igjen. Kos deg i kveld. Klem fra pappa og mamma❤️”  

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg