Holy macaroni, nå blir det bra!

Dere kan tro jeg grua meg til dagens legetime. Jeg var faktisk ikke langt fra å spy, når jeg entrer dørene på Aleris Klinikken, men som vanlig dukket min kjære opp og fikk tankene raskt over på noe annet.

For i dag skulle jeg altså få dommen. Ortopeden skulle møysommelig gå gjennom MR-bildene jeg nylig tok, og en plan for videre behandling skulle legges. Jada, jada, jada jeg fikk vel egentlig ingen overraskelse. Bildene viste tydelig “Frozen Shoulder” og en rekke kalkdannelser, og det er ingen verdens ting man egentlig kan gjøre med det foruten om å ta tiden til hjelp.

Kalken må selvsagt opereres bort etterhvert, men det lar seg ikke gjøre så lenge skulderen er betent. I mellomtiden, i påvente at jeg blir bedre, får jeg gudskjelov lindring i form av kortison. Jeg var litt usikker der et øyeblikk om jeg ville få tilbudet, for fastlegen min har mer eller mindre kuttet ut dette, men uten egentlig å nevne det selv, var sprøyta klar.

Vi diskuterte mye frem og tilbake hva som fungerte sist gang jeg gikk igjennom dette med den andre skulderen, og kortison ga meg en real pust i bakken, det virket. Så da var det bare å manne seg opp, og få det unnagjort i en fei, og for å være helt ærlig så gikk det helt greit. Vel, noen grimaser måtte jeg selvfølgelig foreta meg, særlig når jeg trodde smerten skulle toppe seg, men da var jeg plutselig ferdig. Dere kan tro jeg pustet lettet ut.

Om en liten uke, kan jeg forvente å kjenne lindring. Jeg tror altså så inni hampen mye på det her, og gleder meg derfor glugg. Etterhvert vil jeg bli like ille igjen, men da har jeg en avtale om at jeg komme inn igjen og ta en ny sprøyte. Man kan selvsagt ikke holde på slik i det uendelige, men med litt flaks så vil skulderen begynne å lege seg selv så jeg ikke trenger å fortsette denne form for behandling. Det beste av alt, er at legen aldri har opplevd at noen har fått “Frozen Shoulder” mer enn en gang i livet, så da dere, er jeg etterhvert helt ferdig med skiten.

En ting er i alle fall sikkert, jeg er altså sååå glad nå!

 

– Nina –

 

#frozenshoulder #kortison #kortisonbehandling

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg