Inspirert!

I dag har jeg lyst til å heie frem ei helt spesiell dame. Nemlig den fargerike Belinda Jakobsen. Jeg følger henne hver bidige dag på Instagram og må innrømme at jeg rett og slett ikke kan få nok å av storyene hennes. Hun er likefrem, morsom og full av selvironi, og best av alt, dere, hun inspirerer.

Jeg eier ikke “grønne fingre”. Jeg har nok brukt mer penger på plastplanter enn ekte, men det siste året har jeg forsøkt å bytte ut all plasten. Det klarte jeg dessverre ikke helt å lykkes med, vel helt til Belinda kom skikkelig inn på banen med sin inspirasjon for alt som spirer og gror.

Jeg kan fortsatt fint lite om grønne planter. Skjønner egentlig ingen verdens ting annet enn at de må ha vann og til en viss grad en del lys. Hvis ikke så dør de, og det gjør de altså her. Dør hver bidige gang, og jeg kjøper nye, vel i alle fall helt til nå. Belinda har nemlig inspirert meg til å potte om, hun er helt rå på det, og i tillegg så har jeg skjønt at det er lurt å forandre plassen og klimaet til planten hvis den “sliter”.

Så da vet dere hva jeg har holdt på med i dag. Laget svinesti her hjemme. Bjørn Erik hadde klikka hvis han hadde vært flue på veggen. Det var jord og lecakuler overalt, helt klart en utejobb, men det regner, så det kommer ikke på tale. De “døende” er nå potta om og plassert på nye steder, så nå er det bare å krysse fingrene: “Har Nina-mor litt grønne fingre allikevel?” Fortsettelse følger…

Hver bidige dag dukket det opp fler og fler brune blader. For lite sol mon tro?

Denne stakkaren er snart gjennomsiktig. Fått lysegrønne og gule blader overalt. For mye sol?

Det er helt klart en utejobb det her, men når en føler seg inspirert så må man slå til med en gang!

Da har “babyene” mine fått nye potter, ny jord og sist men ikke minst en ny plass å stå på.

Stakkaren her har blitt strippa for dårlige blader, tynna ut og fått ny jord, potte og plass.

 

#grønneplanter #ompotting #naturpotter

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg