Jada, vi leker fortsatt!

Hei, igjen, dere!

Gjett hva jeg har glemt? Jeg har rett og slett utelatt å ta dere med i fornøyelsesparkene vi var i når vi besøkte Florida sist. Ærre mulig?! Er det noe vi i familien lever for, så er det å leke. Vi blir aldri lei av berg og dalbaner, skumle spøkelsestog eller 4D “tripper”, og er det noe amerikanerne kan, så er det akkurat dette. 

Jeg har nok utsatt disse innlegge lenge, rett og slett fordi det er drøye 300 bilder å gå i gjennom, og det tar tid. I tillegg så har jeg heller ikke gjort alvor av å lage et oppsummering av tips fra turen vår. Hverken fra Miami turen eller…hold dere fast…i fra Barcelona turen fra i fjor. Skikkelig ugreit når jeg tross alt har lovet det, så jeg får forsøke å huske det viktigste og få det ned på “papiret”, men ikke i dag, det må jeg få ta seinere.

Det er med andre ord fortsatt gøy å leke. Mille har selvsagt som tenåring begynt å himle med øynene, og synes mammaen og pappaen er nokså drøye og barnslige til tider, men det synes jeg heller hun burde sette pris på. Man bør aldri bli for gamle til å leke, eller hva sier dere?

Jeg er altså i ferd med å mimre meg gjennom alle disse bildene, så jeg til slutt får lagt ut de to siste innleggene fra turen vår. Her har dere derimot Knoll og Tott rundt og rundt sammen med alle tre-åringene i fornøyelsesparken Orlando Islands of Adventure. Helt på slutten av dagen, helt gående etter utallige timer i parken. Allikevel fikk vi frem smilet til minsten, særlig når vi ble beordra til å binde oss fast under denne spektakulære turen…

Undertegnende er alltid på søken etter ny glitrende julepynt…

Ha en riktig god helg, og ikke minst god påske 🐥

Hugs and kisses, Nina

 

#orlandoislandsofadventure #fornøyelsesparker #amerika #orlando

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg