Jeg har ingenting jeg skulle ha sagt lenger!

Helg igjen jo!

I dag har vi jentene vært på shopping i byen. Minsten Mille har faktisk ikke dratt minibankkortet sitt siden januar. Både bursdag- og julepresangpenger har brent i en evighet på kontoen hennes, så nå var det på tide å få fornyet garderoben litt, syntes hun.

Mille er på ingen måte ei jente som liker å shoppe. Hun kan ikke fordra det, så det må planlegges nøye hvilke butikker som skal besøkes. Det kommer ikke på tale å “bare stikke innom en sjapp tur” i en til utenom det som er planlagt. I dag gikk turen i fire butikker, akkurat som vi ble enige om, så stemningen var god fra begynnelse til slutt.

De viser seg derimot at hun snuppa mi vil bestemme selv hva hun skal shoppe av klær, og det er faktisk ganske uvant å ikke lenger ha noe jeg skulle ha sagt. Vel, hvis hun hadde kommet dinglende med magetopper eller noe som oste av “sexy” voksen klær, så hadde jeg selvsagt satt foten ned, men ønskene hennes er ganske så uskyldige. Hun ville ha slengbukser, eller helt vide rette ben, og de skulle gjerne være litt høyvann.

Det ble både slengbukse og til min store glede sort slimfit snekkerbukse, men den søte hvite blusen jeg stakk innunder de andre klærne hun hadde med seg inn i prøverommet, ble raskt avvist og nedstemt. Jeg elsket den, men hun synes den var for barnslig, alt for pikeaktig, og måtte derfor raskt fjernes. Jeg fikk derimot grini meg til å ta et bilde av henne med den på, for å vise dere alle hvor nydelig hun var i den…i skarve to sekunder.

Jaja, hva kan jeg si her jeg sitter og smiler. Det er nå litt stas å ha en ungdom som veit hva hun vil ha også da. Hun vokser til, modnes, blitt ei lita ung dame. Så fornøyd der hun stod til slutt og dro bankkortet, insisterte på å få betale alt sjøl. Flinkissen min.

Ønsker der alle en superduper helg, kos dere! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg