Jente eller gutt?

Hei igjen, kjære dere.

Tenk, nå har kattungene rukket å bli 12 dager gamle allerede. Jeg er altså så forelska i disse nydelige nøstene, er helt fascinert av å følge med på hva de gjøre hele tiden.

Vel, nå er det ikke sånn at de gjøre så veldig mye annet enn å sove og spise, men ser uansett at de forandrer seg fra dag til dag nå.

De vokser enormt, til og med den jeg flaskemater legger på seg 10 gram hver bidige dag nå. Det høres kanskje ikke så mye ut, men det er i alle fall godt nok, når man er så liten. Den har faktisk gått opp halve kroppsvekten sin allerede, og det er fremskritt.

Jeg kan nok se langt etter at den skal klare å ta puppen til Mia igjen. Jeg forsøker å legge den til rette hver dag, men den sovner med en gang i den myke mammapelsen. Jeg har derimot ikke noe i mot å gjøre dette som trengs for at den skal klare seg, for det er jo tross en nokså fin jobb å ha, ganske så koselig.

Nå trenger jeg derimot deres hjelp. Jeg vet ikke om jeg klarte å ta tydelige nok bilder, men jeg har nå i alle fall gjort et forsøk. Hvem er gutt og hvem er jente?! Jeg har en formening, om hvem som er hva, og navnene er klare, men tenkte uansett å spørre dere. La oss kalle de 1, 2, og 3, gutt eller jente?

Nummer 1.

Nummer 2.

Nummer 3.

 

14 kommentarer

Siste innlegg