Julelandsbyen har vokst, og jeg er fem år igjen ❤

God ettermiddag, er dere fortsatt i julestemning som meg?

Dere kan tro jeg koser meg. Trekløveret har nok en gang kommet på besøk fra Oslo til Stavanger, og det gjør noe ekstra godt med hele huset. Det å ha en 8 måneder gammel blidfis rundt seg, får det beste frem i oss alle. Vi formelig slåss om å få ha han, for han gjør ikke noe annet enne å smile og le mot oss med de bittesmå tennene sine. Et av dagens høydepunkt er kveldsbadet, for da skriker farmor av fryd der hun blir spruta ned. Jeg blir skikkelig dassass, kliss våt, så etterpå kommer vi begge to ned pysj.

Men hallo dere, se på juletreet vårt nå da, er det ikke fint? Jeg har vært på romjulssalg, så nå har LuVille landsbyen vår under treet vokst ytterligere. Julenissen er på plass, flere salgsboder med kaker og ost, og det beste av alt flere barn som leker i snøen og går på ski. Jeg falt også pladask for det nygifte paret i hestevognen, samt en rekke juletrær med lys i. Det er flaut å si det, men klokka ble faktisk tre i natt, før jeg var ferdig med å “leke” med alt dette nye. Jeg har blitt helt hekta, barnet i meg har våkna til livet igjen.

Nå ble det forresten alt for omfattende å sette batterier i alt, så jeg har fått tak i en strømtilførsel jeg kan koble flere gjenstander til samtidig. Ser at jeg trenger flere av dem, så dere skal ikke se bort i fra at landsbyen vokser bittelitt til når jeg må ut å kjøpe flere. I tillegg så har jeg skaffet oss en tykk rund snøduk til å ha under hele juletreet, men det ble alt for omfattende å få den under i år. Til neste år skal snøduken selvsagt på plass, dere kan tro jeg gleder meg 🎄

Mia er titt og ofte og finne under treet for tiden, og jeg skjønner godt at hun liker seg der. Det hender jeg finner et lite mini juletre i hjørnet av stua som hun har lekt med, men ellers så har hun nøyd seg med å se og ikke røre.

#julen #julelandsby #luville #smågleder

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg