Julelandsbyen under juletreet vokser 🎄

God kveld, kjære dere ✨

I skrivende stund er vi på vei til Drammen, for julefeiring hos Kristin, Dennis og vesle Falk. Egentlig skulle Mille og jeg som elsker å ta tog benytte oss av det, men når sjefen Erna sier vi bør unngå kollektiv trafikk så langt det lar seg gjøre, er vi fire voksne og to hunder, dog veldig små, med i den lille bilen vår. Takboksen og baggasjerommet er stappet til randen, men ellers så sitter vi nokså greit. Det kan vi takke Dennis og Kristin for, siden de kom og hentet de fleste gavene for noen uker siden. 

Har dere forresten sett at julelandsbyen under juletreet har begynt å vokse? Jeg startet som sagt å leke med dette i fjor, falt pladask for LuVille serien, og nå har en rekke nye elementer kommet på plass. Jeg elsker blant annet den lille broen over vannet (les speilet), og ikke minst alle menneskene jeg har supplert med over det hele. Jeg er på langt nær ferdig. Målet er å lage byen så tett som mulig rundt hele treet, og jeg har på ingen måte dårlig tid. Har tenkt å ha massevis av trær helt inntil juletrefoten, både med og uten lys i, et par store hus til, mange ville dyr og ikke minst et hav av mennesker.

For å kunne fortsette med denne lekende koselige hobbyen, er jeg alltid nødt til å ha et friskt tre som holder de nederste greinene skikkelig oppe. De må ikke henge så byen skjules, og i år som i fjor har jeg vært heldig. Jeg har faktisk allerede en avtale for neste år med de jeg alltid kjøper tre av. De skal møysommelig plukke ut et såkalt Disney tre til meg, mye større enn årets, og levere det på døra vår. I år hadde de ikke det, få ønsker seg nemlig et tre som er like bredt som det er langt. Det gjør derimot jeg, men ikke misforstå, årets tre er perfekt på så mange måter, og det er altså så gøy med julelandsby ✨

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg