Karantenelivet

De fleste har sikkert for lengst fått med seg at vi i familien Thorsen har vært på feire i 2,5 uke nå. Mexico er ikke registrert som et risikoområdet, men siden vi har vært på diverse flyplasser, er vi nå i karantene.

Vi så det komme, så vi holdt Mille hjemme fra skolen fra og med i går av, og når det endelige vedtaket fra helsemydighetene kom, tok det ikke lange tiden før de rause venninnene mine og naboer tilbød seg å handle for oss. Naboen har faktisk opprettet en egen “Sjarkveien Vellag” gruppe på Facebook, hvor de oppfordrer alle til å tilby hjelp til de av naboene som trenger det. Et helt fantastisk tilbud, som trygger oss alle og som i alle fall vi “innflyttere” som ikke har familie her i byen, setter enormt stor pris på.

Vi blir alle oppfordret til å holde “hodet kaldt, og hjertet varmt”, og jeg ser mange på sosiale medier har litt vanskeligheter med det. Jeg er som de aller fleste selvsagt veldig bekymra, jeg kjenner også på en viss redsel, men har faktisk tillit til at mydighetene gjør det som trengs for å trygge oss. Jeg er ikke så bekymra for meg selv eller ungene mine, mer for de eldre og syke, så jeg er glad mamma i Oslo ikke er aleine. Hun som til vanlig er ganske så aktiv på reisefronten har avbestilt alle turene sine, og benka seg godt til rette med sin kjære Morten langt oppi skogen på Grefsen.

Før jeg våkna i dag hadde assistenten til Mille lagt bøkene hennes utenfor døra vår, og læreren som er tilgjengelig på nett for alle ungene, har laget en hjemmeskoleplan. Så vår kjære snuppeline, skal på ingen måte kjede seg de neste dagene. Bjørn Erik er også aktiv. Han har gjort rommet til Mille om til kontor og jeg hører han er ganske så ofte på telefonen der oppe. Det er ikke bare kunder som er bekymra for arbeidsplassen og økonomien sin, venner og bekjente har også en del tanker rundt rettighetene sine, så han prøver så godt han kan å være til hjelp der det trengs.

Ønsker dere alle en fortsatt virusfri dag, husk å hold hodet kaldt og hjertet varmt ❤️

Handlelappen ble noe lengre enn vanlig når man skal holde seg hjemme og inne i 14 dager.

#coronaviruset #convid19 #karantene #forholdsregler

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg