Klart papsen stiller på Halloween!

God kveld, kjære dere.

Det er ingen hemmelighet av vi elsker Halloween i denne familien her, så gårsdagen ble selvsagt feiret som seg hør og bør. Det betyr å kle seg ut og gå å tigge snop hos naboene og fæle seg opp til “Engelskgata”. Grunnet til at jeg skriver “fæle”, er fordi de fleste der oppe er fra England og Amerika, Nato-folk, og de kan det der med å skremme ungene. Mille har brukt mange år på å tørre å gå der, er fortsatt noe tvilende, men synes innerst inne det er skrekkelig moro. Samtidig så føler hun seg litt tøff, som endelig har blitt stor nok til å ta sjansen.

Jeg har skrevet utallige innlegg om inkludering, at vi alle har et ansvar å følge ekstra nøye med på barn som står utenfor, men akkurat nå, så har jeg forståelse for at tenåringer som Mille i 13-14 års alderen ikke deltar på Halloween. Mille synes derimot dette er knakende kjekt, det er nesten større en bursdag og julaften til sammen, så da nøler ikke papsen med å gå med henne.

Det var noen skumle karakterer som dro ut i tussmørket her i går kveld. Mille som gærningen Chucky og Bjørn Erik som grusomme Pennywise. Jeg derimot, var dørvakt.

Halloween har kommet for å bli fordi ungene elsker det, og hva gjør vel ikke vi voksne for at de skal få en knakende kjekk dag? 

 

#halloween #pennywise #chucky #barn

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg