Lenge leve galskapen!

God morgen!

I dag tviler jeg på at Bjørn Erik synes dette ble en “god morgen”, en god start på dagen. Den frøkna her har nemlig klart å pådra seg en betennelse “sti” på den ene øyet, noe som ble oppdaget klokka fire i natt. Da var det helt gjenklistra, så da tok det ikke lange tiden før jeg var lys våken.

Etter å ha lest gjennom alle avisene vi abonnerer på, spilt gjennom fem liv på Candy Crushén (har egentlig spart opp 1000 liv men tillater meg selv å kun spille fem ganger hver gang jeg er innpå), lagt kabal, samt å ha løst en “hard” runde med Sudoko på mobilen, var det på tide å finne dusjen. Så når Bjørn Erik stod opp halv syv, stod jeg “ready steady go” for fotoshoot.

Ja, dere leste riktig. I det min kjære mann kom halvsovende inn på badet, var jeg klar fra topp til tå, og spurte så fint og bedende om han kunne være så snill å bli med meg ned på brygga å ta noen bilder av meg og Pippi. Fyttikatta, når jeg i etterkant tenker etter, så var dette reine galskapen. Naboene har antagelig blitt vant til sprella mine i tide og utide de siste 22 åra, men det var nok en snodig gjeng de møtte på vei til jobben i morgens. Først kom Pippi i ekstase over å få første turen så tidlig på morgenen. Så kom jeg i, hold dere fast, høye tresko. Vel, de var kanskje ikke så høye, men til meg å være så svevde jeg, og det var nok ikke til å unngå å se på gangen min at dette var i overkant uvant. Subbende helt bak, kom altså min kjære, en overtrøtt Bjørn Erik, som en zombie. Den aller aller snilleste mannen på jord.

Jaja, bildene ble etterhvert tatt i en feil, så her ser dere ennå en herlig kreasjon fra yndlingsbutikken min. Historien bak denne var at jeg og en venninne nylig var innom og sjekket ut alt det nye de hadde fått. Det tok ikke lange tiden før jeg fant denne leopard oversized kjolen, men jeg erindret plutselig at jeg hadde noe tilsvarende hengende i skapet, så jeg kjøpte den ikke. Takk gud for det, for jeg hadde helt rett. Eksakt den samme kjolen med prislappen på, ventet på meg der hjemme, for ei lykke! Igjen må jeg få nevne at jeg som til daglig bruker 44-46 størrelse, går ned i størrelse på disse plaggene. Denne er derfor en størrelse M, og allikevel er den stor og romslig, og tenk, under senga fant jeg et par eldgamle tresko også, med omtrent det samme mønsteret på…

 

På brygga på Hundvåg

Oversize t-shirt kjole

Leopard tresko

Yorkshire Terrier

På brygga på Hundvåg

Grønt farget hår

Oversize t-shirt kjole

Oversize t-shirt kjole

Jeg veit garantert hva Bjørn Erik kommer til snakke om i lunsjen i dag, antagelig om hvor crazy denne morgenen startet. Det var nok ingen innertier det her, ikke hans største ønske å våkne opp til, men hva gjør man ikke for å blidgjøre kona si når hun spør så pent, thiii…

Nyt dagen, dere!

 

#nykjole #leopardmønster #leopardkjole

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg