Mumimamma, det er meg!

God lørdag, folkens!

Nå har jeg akkurat hatt besøk av to av trillingene til en venninne av meg, og hjertet mitt smeltet altså pladask for de fine smårollingene på snart tre år. En ting er i alle fall sikkert, hadde jeg kunnet levd livet på nytt, så hadde jeg heller valgt å utdanne meg innen omsorgsfaget, i steden for det jeg gjorde. Det å satse på data- og kontorfag, var greit den gangen, men det gir meg dessverre ingenting tilbake i dag. Det er derimot alt for seint å angre på det nå. Jeg får heller satse på å bli bedre kjent med disse små, så jeg en dag kanskje kan få passet dem. Nå fikk jeg i alle fall enda mer lyst til å renovere lekehuset bak i hagen, for nå har det stått alt for mange år uten at noen har brukt det.

Gjett hva jeg har fått?! Joda, så klart en ny onepiece. Denne gangen en herlig sommerlig kreasjon, egentlig til menn. Dessverre alt for stor, kjøpte største størrelse i 58, 3XL, så kanskje ikke så rart at jeg svømmer i den. Men pytt, pytt for 203,- er det helt innafor. Bodde i den i hele går og ble så forelska at Bjørn Erik var nødt til å bestille enda en, helt lik i hvit med turkise blader. Denne gangen gikk jeg ned til størrelse 54, XL, og krysser fingrene for at den kommer før Hellas ferien vår.

Jeg veit ikke hvorfor jeg faller så for disse plaggene, men jeg har alltid gjort det, og får aldri nok. Kjøpte alltid hele dresser til alle ungene mine også, og mamma strikket den ene fine kreasjonen til dem etter den andre. Onepiecer er rett og slett livet!

Nei, nå må jeg løpe dere, han far har nemlig grillet spareribs.

– Nina –

 

#nyonepiece #onecie #sommerklær

4 kommentarer

Siste innlegg