Nå er vi dørvakter her hjemme alle mann!

God kveld, kjære dere.

Nå nærmer det seg skoleslutt og sommerferie for minsten Mille, og dere kan tro det er ei som gleder seg til å kunne legge enda et skoleår bak seg. Tenk dere, da var åttende klasse snart unnagjort også, og jeg må si det har gått ganske så bra. Mille stortrives på skolen, og har fått seg noen få men veldig gode venninner hun stoler på. De henger ikke så mye i sammen på fritiden, men passer godt på hverandre på skolen. Det er tross alt der hun tilbringer mesteparten av dagen, så det er viktig at hun har det bra der hver bidige dag.

De to siste ukene har Mille vært litt tom for krefter. Hun er forkjøla og hoster, som så mange andre, og går litt opp og ned formen i forhold til aktivitetsnivået den dagen. Nå skal hun derimot få hvile seg godt, så hun er opplagt til rideleir hun skal på i neste uke. Da dere, er det godt å ha Marvin på besøk, for er det noe han kan, så er det å roe ned tempoet her hjemme.

Aprikos søte lille Marvin, er marsvinet til datteren til venninnen min, og mens de er på ferie, bor han her hjemme på rommet til Mille. Så med undulatene Snow og Yellow der inne på rommet hennes også er det livlig, særlig når ungkatten Mia står på utsiden av døra og mjauer. For å si det sånn, vi er alltid nøye med å lukke igjen dørene her hjemme for som dere vet, har Mia vært ute av katteluka med Yellow hylskrikende i munnene før, men nå er vi tross alt marsvinpasser også, så da er vi ekstra påpasselige.

Lenge leve dyrehagen!

Klem Nina

 

#marsvin #dyrepass #barn #dyr

6 kommentarer
  1. Jeg skjønner ikke at det der er et marsvin, synes det likner en hamster. Vi hadde begge deler før..en haug av begge. Koselige dyr, men katten må man passe på. Det hadde vi også samtidig.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg