Nå kan ungdommene komme 💕

God morgen, kjære dere ☀️

Det er ennå to dager igjen til minsten fyller fjorten, men allerede i dag braker det løs her hjemme, nå er alt klart for livlig ungdomsfest. Det virker som om alle fjorten inviterte kommer, så nå kan dere tro jentungen gleder seg. Denne gangen har vi nemlig funnet på noe helt nytt. Den sammensveisa jentegjengen i klassen skal få møte Mille sine trofaste stalljenter og omvendt, og det blir garantert spennende. For tross alt dere, dette er jentene Mille har åpnet hjertet sitt for, disse kan hun stole på, så da var det sannelig på tide at alle får møte hverandre.

I kjent stil har Bjørn Erik og jeg brukt litt tid på å finne ut tema for kvelden, og som dere ser, det er ingen tvil, i år satser vi på Mexico. Det er jo tross alt fredag og tacokveld, så hvorfor ikke pimpe det opp litt? Alle de inviterte har derfor fått innbydelser med maske og tatoveringer de kan pynte seg med, les gjerne her, men kun hvis de selv ønsker, det er ingen tvang, og vi har selvsagt skaffet matchende effekter som prikken over i-en.

Dere tro det er fargerikt her nå. Det har vært skikkelig gøy å stelle i stand det her. Nå er det bare å brette opp ermene og begynne på maten. Det er veldig greit at det meste kan ordnes på forhånd, og heldige meg får om litt selskap av venninnen min Vibecke, så da vil forberedelsene gå som en drøm. “Hasta la vista, ha en strålende dag!

 

 

#bursdag #14år #Mexico #taco #tacofredag #ungdomsfest

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg