Når smertene er helt uutholdelige, tyr jeg til dette tryllemiddelet…

Reklame | Biofreeze

-ikke sponset produkt-

God morgen, kjære dere 🌤 

I dag stod Bjørn Erik opp klokken fem for å reise til Oslo og bli der å jobbe i et par dager. Som regel pleier han å snike seg ut av soverommet stille som en mus uten å vekke meg, men når jeg har ansvaret for Mille, kan jeg kun ligge med en ørepropp i øret for å høre vekkerklokka, så dermed våknet jeg også. Jeg forsøkte selvsagt å sove igjen, men når jeg veit jeg skal opp om kort tid etterpå, begynner hjernen å planlegge alt som skal gjøres, så da kunne jeg likesågodt stå opp. 

Tidlig påán betyr ennå mer god tid til lille snuppeline, og en mobil- og TV-fri frokost, i sammen før hun blir hentet av drosjen. Bakdelen med disse grytidlige morningene hvor jeg er nødt å fungere med en gang, er alt trøbbelet med denne råtne kroppen min. For dere nye lesere, så er jeg skulder- og nakkeoperert. I fjor fikk jeg også diagnosen Fibromyalgi, så jeg trenger ofte tid på meg til å få kroppen til å fungere om morningene. Jeg går på daglig medisiner som forsøker å lure smertebanene mine til å ikke tro på at kroppen har det så vondt, og det hender ofte at jeg må ta smertestillende i tillegg for å kunne omgås folk. Jeg skal ikke bruke noen av disse medisinene når jeg kjører bil, og da hadde jeg rett og slett ikke klart meg uten en eller annen form for BioFreeze, tryllemiddelet mitt.

Jeg ble først introdusert til dette middelet for seks år siden, da trøbbelet med nakken startet. Jeg begynte hos kiropraktor, noe som egentlig i seg selv bare gjorde ting verre, men det var før vi viste at jeg hadde to prolapser og en skive som måtte kappes. Jeg okket og klagde hver bidige gang jeg hadde vært der, så for i det hele tatt klare å komme meg i bilen og hjemover, fikk jeg smurt på flytende BioFreeze. Halleluja, dette var så til de grader lindrende og effektivt til tusen!

Noen foretrekker varmeterapi og andre kulde, og dette er helt klart en form for kuldeterapi. Det iser ned det ømme punktet, og for meg så var dette et stort vendepunkt. For all del, det erstattet på ingen måte de smertestillende medisinene, men det ga meg et pusterom, forminsket det vonde, fikk de desperate tankene “dette fikser jeg ikke akkurat nå” bort. Den dag i dag sverger jeg til BioFreeze, og til min store overraskelse har den kommet i nye varianter. Det er helt himmelsk å slippe å grise med den grønne geléen langt oppi hårfeste, så når den kom i sprayform, var jeg nokså lettet. Nå derimot, når Bjørn Erik bestilte nye til meg (ja dette er ikke et sponset produkt), valgte han også å ta med noen roll-on varianter. Sistnevnte blir nok favoritten fremover, for da slipper folk rundt meg på kino og lignende å få dette på seg. For dette vil ingen ha i øynene dere, det svir noe inni hampen mye, som tigerbalsam, ikke behagelig en plass.

Bjørn Erik liker å kjøpte store mengder av gangen, så da har jeg en stund. Helt uunnværlig i hverdagen min, et must på lange fly- og bilturer, et produkt jeg kan anbefale på det sterkeste for vonde ledd og muskler.

Jeg ser at roll-on varianten kommer i 89ml, så da slipper jeg kanskje å ta med meg den lille sprayen på flyturene mine fremover.

Ja, til en smertefri hverdag, klem Nina

 

#biofreeze #smertelindring #kuledelindring

5 kommentarer

Siste innlegg