Natteravner…

Good ørli in the mørning!

I går var det sprangridning, og for aller første gang på over en hel måned, var jeg med Mille fra begynnelse til slutt. For før ferien ble jeg jo som sagt helt satt ut av infeksjonen på kinnet, og måtte derfor overlate all ansvaret til Bjørn Erik. 

Det ble et kjærkomment møte med alle hestefolka og Sol igjen, men fire timer i frosten ble nok i meste laget for gamla, så jeg slokna på sofaen allerede klokka ni i går kveld.

Snille Bjørn Erik fikk meg derfor tidlig i seng, så da kan dere jo gjette når jeg våkna i dag? Klokka hadde så vidt bikka tre på natta, da jeg igjen var lys våken. For en tid tilbake gjorde jeg en avtale med meg selv at jeg skulle slutte å la tankene vandre hvis jeg våkna for tidlig og ikke fikk sove igjen. Da skal jeg heller stå opp og gjøre noe fornuftig i stedet for å ligge å dra meg mens jeg spiller Candy Crush på mobilen.

Så jeg har altså vært oppe i fire timer allerede. Spist frokost, drukket solbærtoddy, fyrt i peisen, skrevet kort og hatt kvalitetstid med Pippi i hengekøya. Nå venter jeg bare på at resten av flokken skal våkne til omeletten jeg har laget til dem.

Da jeg kom hjem fra sykehuset før ferien, fikk Bjørn Erik penger av foreldrene sine som skulle gå til blomster til “pasienten”. Da skulle vi derimot reise, så blomstene kom heller i hus i går. 

Kortene skulle egentlig vært sendt under ferien, men de skrives nå i steden…

Lag dere en fin dag, klem Nina

 

#godmorgen #hverdag 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg