Naturens badeland

Hallaisen!

Koronaviruset er og blir noe forferdelig drit, men det finnes faktisk en god ting å trekke frem i all denne elendigheten, nemlig de fantastiske Norgesferiene vi alle har måttet velge i vårt langstrakte flotte fedreland. Jeg tror neppe vi hadde landet i Hallingdal uten denne pandemien, vel vi ble selvsagt lokket av det å ha en venninne som driver dette stedet også, og nå ser det altså ut som om campinglivet en uke hver sommeren blir en tradisjon for meg og noen av oss i venninnegjengen.

Det er heller ingen hemmelighet at alt blir så mye bedre når værgudene også er med oss. Vi har hatt strålende sol fra morran til kveld gjennom hele uken utenom en liten etterlengta regnskur i går, så badetøyet har blitt flittig brukt. Vi har brukt Topcamp Hallingdal sin egne badeplass mest, men det å kjøle seg ned i Gol sitt badeparadis, Glitre Friluftsområde, er også noe jeg kan anbefale.

Dette er naturens eget badeland. Kulper og små stryk i forfriskende klart kaldt vann. Minsten Mille klarte selvsagt å bli tatt av strømmen der et lite øyeblikk, men vannet var jo ikke særlig dypt, så hun tok raskt tilbake kontrollen ved å plante beina i bunnen.

På land rigga oss til rundt en benk, og all verdens god snack og brus ble servert. Da jeg lå der og koste meg på pleddet med minsten Mille ved min side, kom jeg plutselig på gode ungdomsminner fra badeplassen “Stemmern”. Jeg kommer aldri til å glemme disse fine stundene med venninne mine hvor vi badet dagen lang og lå og delte matpakker og saft og leste Tuppen og Lillemor, og etterhvert også bladet Romantikk. Da hadde vi høytlesning og kniste rundt den faste spalten “Mitt første kyss”, så koselig ❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg