Nytt, nytt, nytt!

Endelig fredag!

Egentlig skulle jeg ha vært med Bjørn Erik på den fargeglade sommerfesten på jobben hans, men i dag lokker sofaen mye mer. I tillegg så har Mille ymtet innpå om at hun har tenk seg en tur på klubben i kveld, og da synes jeg faktisk at en av oss foreldre bør være hjemme. For, hold dere fast, nå har en rekke av 13-åringene begynt å feste, og selv om jeg stoler på tenåringen vår, så er jeg ikke så blåøyd at jeg ikke tror det frister henne å henge seg på. Vel, for å være helt ærlig, så tror jeg ikke hun tør med tanke på at hun veit hva storebrødrene måtte gjennomgå hvis de tøyde grense for mye, men man veit aldri. På seg sjøl så kjenner man andre, så jeg tar ingen sjanser.

Jeg har forresten vært i yndlingsbutikken min og kjøpt meg ny kjole igjen. 200 spenn og det dere, er jo nesten gratis. Neida, det er jo ikke det, men jeg elsker altså dette snittet noe så inni hampen mye. Når det i tillegg er en så grei pris på plagget, elsker jeg det ennå mer. Jeg har hele seks forskjellige farger og print i akkurat det samme designet, og er overlykkelig over at de beholder akkurat denne stilen. I tillegg så er de enormt store  i størrelsen, så jeg som normalt bruker 44-46, må helt ned i Small på disse. Jeg regner med at dere allerede har skjønt hvilken butikk jeg snakker om. Navnet på fem bokstaver starter på M og slutter på I, thihiii…

I London sist helg, når sommeren gjorde sitt inntog, gikk jeg med bare bein inni, men i dag hvor det er litt kjøligere, passet det best å ha den faste sorte leggingsen på. Jeg elsker faktisk disse fargeglade blomstene så mye, at jeg vurderer å kjøpe buksen i samme print også. Men som dere vet, så går jeg sjeldent i bukser, men kanskje jeg skal være litt gæærn?!

Go´hælj dere, kos dere max💋

 

#nykjole #fargeglad #blomstretekjole

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg