…og sånn gå no dagen

Vi kan ikke bare sitte å glane på tittekassa, spille på mobilen eller vaske, så her i karantenehuset forsøker vi å finne på noe vi ikke har gjort i sammen på en evighet. Jeg husker faktisk ikke sist gang vi spilte noe brettspill, foruten om backgammon da som gjøres ganske ofte, men denne gangen kom de gode gamle slagerne frem.

Det er så lenge siden vi konkurrerte rundt Villkatten. Ganske stressende spill egentlig, alle sanser må skjerpes, men vi kom nå oss i gjennom det et par ganger i tradisjonell Thorsen stil. Det vil si med et enormt konkurranseinnstinkt. Jeg tapte, noe jeg egentlig aldri har gjort så ofte ovenfor minsten Mille, men hun lever opp til resten av familien, tar det dønn seriøst nå som hun har blitt eldre. Kjemper, er enormt skjerpa og vinner derfor til slutt. Jeg tapte i Klossmajor også, til stormende jubel, så da fant jeg ut at det var slutt på spillinga for i dag.

Eller så driver han far på med å lage buttons og nøkkelringer med Turbojugend logoen vår på. Han elsker det dilldallet der, og det er jo egentlig en helt genial syssel når han allikevel må holde seg inne. 

Nå er det visstnok baking på gang. Storebror Pelle har fått i oppdrag å kjøpe vaniljeis til oss og sette det utenfor døra vår, så da ville Mille lage brownies.

Ha en fortsatt finfin virusfri lørdag, dere!

#koronaviruset #convid19 #karantene #forholdsregler

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg