Sjukeste matopplevelsen jeg har opplevd!

Sjukt, sjukt og atter sjukt!

Har dere noen gang tidligere sett større og kulere sukkerspinn?!

Noen fikk det kanskje med seg at jeg i fjor hadde et stort ønske om å få lov å besøke restauranten “Sur” til Lisa Vanderpump i Hollywood, Beverly Hills. Det klarte Bjørn Erik å få til, og tenk dere, jeg fikk også et glimt av dronningen selv, der hun kom spradende inn til vår krok i restauranten kun for å sjekke at alt var på stell. Starstruck som jeg er, døde jeg selvsagt litt der og da, for jeg var i himmelriket og trodde rett og slett ikke mine egen øyne. På denne USA-turen, var det nok et annet stort restaurantbesøk på ønskelisten min, nemlig Barton G.. Dette har jeg også snappa opp gjennom de evinnelige timene foran TV´n nistirrende på alle disse gale hustruene. Bjørn Erik blir selvsagt litt oppgitt av alle disse gale påfunnene mine, men allikevel får han det til å skje, ting går i oppfyllelse.

Barton G. er viden kjent for sine sprøe serveringsmetoder, og jeg kan love der at den dama her ble ikke skuffa, selv om jeg på forhånd mer eller mindre visste hva jeg fikk. Det var sinnsykt morsomt å få oppleve dette med Mille og Bjørn Erik, og tenk det dere, minsten begynte faktisk å gråte der et øyeblikk, for hun synes det var så overveldende. Hjertesukk, hun er altså så fin.

Galskapen startet allerede når vi fikk servert drinkene våre. De ble laget på flytende nitrogen, som gir en magisk røykeffekt. Mille fikk brusen sin servert sånn også, med en sjokolade apekatt hengende på siden, og bare det i seg selv satte standarden for hvordan kvelden ville bli videre.

Alle rettene vi hadde bestilt kom deretter på rekke og rad, med noen helt fantastiske effekter, og vi hadde det altså så gøy, dere. Ikke smakte det så aller verst heller, så dette er virkelig å anbefale.

Prikken over i-en var derimot den store finalen, nemlig desserten. Jeg er i overkant glad i sukkerspinn, jeg deler aldri, for jeg får aldri nok. Vi trengte ikke en gang å se på dessert-menyen, når det nærmet seg slutten, for dette hadde jeg planlagt lenge. Vi var på det tidspunktet sprekkferdige allemann, stappmette etter de fem rettene vi allerede hadde fått servert, men det kom ikke på tale å skippe sukkerspinnet. Og for en fantastisk slutt på dette etegildet, dere, for et mesterverk. Inn gjennom dørene kom nemlig verdens største sukkerspinnhår på et dukkehode, med full belysning innvendig. Jeg hoiet og skreik som en liten unge, jeg var i ekstase, for makan til matkunst skal man leite lenge etter. 

Vi åt og åt og gjennom hele herlighet, jada, denne gangen delte jeg selvsagt, og jeg må nok innrømme at jeg fikk metta mi på sukkerspinn for en gang skyld. Jeg må få skyte inn at det hele så litt snodig ut, særlig når vi satt og sammenlignet oss med nabobordet. Der satt det nemlig tre nydelige unge jenter, sylfider, og spiste den samme hårpryden. Mens de dro ut små biter av “hårrullene”, stappa jeg liksågodt inn hele greie på en gang. Vel, i alle fall nesten i en jafs, for herregud så godt det var.

En stor opplevelse for livet!

Ikke bare var drinken min magisk i seg selv med den flytende nitrogenen, den hadde i tillegg en rundt dings oppi seg, en shot, som senere smeltet og ble turkis. By the way, brettet med drinken viste film!

Popcornet var selvsagt gimmicken her, den spiste vi lite av. Rekene derimot, som vi dippet i en helt nydelig saus, var himmelske.

Sjekk ut den kule brusen Mille fikk!

Spareribs og hjemmelaga potetgull.

For aller første gang måtte Bjørn Erik gi opp å spise opp all maten sitt. Vi skulle egentlig dele dette her, men jeg var allerede mett når dette kom på bordet.

Mille sin favoritt, makaroni og ost, servert som en musefelle.

Endelig kom herligheten min! For et sukkerspinn!

Sukkerspinnet lyste opp innenifra, og var altså så magisk. Fikk noen av dere det med seg på Instagram og Snap, som film? Var det ikke sjukt fint?

Tenk at vi faktisk klarte å spise det opp…

Klem fra en veldig fornøyd Nina-mor 💕

 

#sukkerspinn #matopplevelse #miami

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg