Slik blir plastpottene som nye igjen 🌸

Hei igjen!

Jeg føler meg egentlig ikke som en sånn typisk “tipse-person”, er vel ikke den mest kreative, men akkurat nå så bør de av dere som trenger råd om å freshe opp plastikkpottene sine, spisse øra. For jeg var altså så fortvila allerede i fjor når jeg så pottene mine bli mer og mer solbleka og stygge. Da brukte jeg vanlig matolje på de, noe som funket bra der og da, men ulempen med det var at de ble klissete og derfor etterhvert tok til seg alt av støv og dritt.

Denne gangen har jeg derimot brukt samme middel som brukes på gummidetaljer på biler, som for eksempel støtfangere. Pottene mine er selvsagt ikke av gummi, de er i hard plast, men dette middelet funket som bare det. Det gjenopprettet ganske mye av fargen, så nå ser de nesten nye ut igjen. Jeg tenkte derimot jeg skulle gjenta prosessen en gang til, så tenker jeg resultatet blir noenlunde perfekt.

Først vasket jeg selvsagt pottene, med god hjelp fra hunken så klart, deretter lot jeg dem tørke og så var det bare å spraye og tørke dem med en tørr klut rett etterpå. 

Sant de ble fine?

Vi brukte altså denne, men jeg tenkte jeg skulle forsøke den andre varianten han kjøpte også. Likt produkt men i form av en sprayflaske lik de vi har hårlakk i.

Tror Bjørn Erik ble letta, for jeg tror han så hundrelappene fyke der et øyeblikk på helt nye potter…

Ha en superduper dag dere, klem Nina

 

 

#tips #blomsterpotter

3 kommentarer
  1. Da skal jeg tipse om å bruke det som kalles plastfornyer. Det du har funker best på gummi, som du skrev. Plastfornyer er beregna for hardplast som støtfangere etc. Autoglym har en god en. Eller noe som heter Polytrol.
   Brukt til støtfangere i maaange år på gamle biler – supert 🙂

   1. Tusen takk, har skrevet det ned, os skal få shoppa det snarest. Tror egentlig det var det jeg googla meg frem til først, men så kom altså mannen min hjem med det her som skulle fungere omtrent likt. Ble veldig fornøyd, men skal så absolutt prøve det du nevner her 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg