Sminkefri, BH- og truseløs

Åhhh, som jeg elsker Isla Holbox, her i Mexico, jeg får rett og slett ikke nok. Bjørn Erik og jeg er derfor begge enige om at vi i feriene fremover skal forsøke å komme oss tilbake hit, for øye har alt vi ønsker oss.

I går dro vi tilbake til den vakre og ville stranden Punta Coco. Denne gangen droppet vi derimot å leie oss golfbil, og overlot heller til proffene og forsere alle disse umulige vanndammene. Kostet 75 spenn, og var verdt hver bidige krone.

Vi pakket forresten kun en liten ryggsekk, for jeg insisterte på at vi skulle ta beina fatt hjemover i solnedgangen. Minsten Mille var ikke så keen på det, hun synes en hel times trasking i varmen er noe i lengste laget, men vi lovet å legge inn bruspauser med jevne mellomrom.

Isla Holbox har samme regel som hjemme i Norge, det skal være fri ferdsel langs strendene. Noen plasser er det derimot bygd hus helt ned til sjøen, men siden vi har blitt fortalt at det er helt ok å traske gjennom eiendommen til folk, gjorde vi det uten at noen protesterte. Det beste av alt er jo tross alt at det er minimalt med hus her, og at turen i seg selv er og blir et vakkert minne for livet i vill natur.

Punta Coco er nok den mest frika delen av øya. Veldig avslappende og ujålete, akkurat som oss. 

Vårt lille rede for dagen, alltid med to skjønne hunder ved vår side.

Ingen får spise opp all maten sin, for det skal selvsagt deles broderlig med de firbeinte. 

Det var altså så utrolig spennende å ta fatt på hjemturen. 

Ups, ja her var det bare å ta av seg skoene igjen og gå omveien via vannet i steden for bak huset.

Det ble altså så mange hyggelige pauser underveis på hjemturen at vi ikke var hjemme før leggetid. Spiste liksågodt middag også, BH- og truseløs, siden jeg hadde glemt å pakke med meg skift når jeg dro hjemmefra i badetøyet, men det fungerte på et vis det også. Deilig å av og til være litt vågal.

#familieferie #vinterferie #mammablogg #reiseblogg #reisetips #mexico #islaholbox #puntacoco

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg