Stingene er endelig tatt, Tinka-tid og konfirmasjon kickoff!

God helg, kjære dere 💕

Guriland så nydelige vær vi har. Gradestokken bare stiger og stiger og sola har vært fremme i hele dag. Det passer meg ypperlig, nå som jeg skal ha Tinka en drøy uke. Hun er nemlig en 14 måneder gammel Australsk Cobberdog med mye energi, og da er det selvsagt best å være ute så mye som mulig. 

I dag har Mille grugleda seg litt både til det ene og det andre. Endelig skulle stigene på tåa tas, og det har hun selvsagt sett frem til, men også kjent på litt urolighet for at det skal gjøre vondt. Det gjorde det ikke, så nå krysser vi fingre og tær for at den vonde neglen aldri kommer opp igjen.

Om noen få timer er det derimot på tide å kjenne litt på sommerfuglene i magen igjen. For Mille skal på kickoff i kirken. Det er første samling for neste års konfirmanter, og tenk det dere, de skal ha samvær med overnatting allerede på første møte i dag, og det er selvsagt litt skummelt. Så skummelt at papsen meldte seg frivillig til å ta 23-03 vakten for ungene i natt, selv om han er syk. Nå har han derimot gått å lagt seg, så han med noen timers ladning antagelig føler seg bedre.

For min del blir det lite sprell i dagene som kommer, for Hjemmekennelen er mitt ansvar ene og alene, noe jeg trives med. Det blir hyppigere og lengre turer for både for to,- tre- og firbeinte, en finfin måte å få dagene til å gå på 🐾

To veldig gode venner…

Nyt helgen dere! Måtte dette strålende været holde ☀️

 

#australskcobberdog #hjemmekennel #hjemmekennelstavanger #yorkshireterrier #katthund

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg