Stor stas med karneval 🇲🇽

God morgen, kjære dere.

I de dagene Mille trengte litt ekstra ro, og Bjørn Erik og jeg visste at alt var under kontroll, tok vi foreldre hver vår lille luftetur rundt om i nærområdet her. Hadde noen fortalt meg på forhånd at jeg skulle vimse her nede i Mexico på egenhånd, så hadde jeg nok himlet  godt med øynene, men joda, det gjorde jeg altså, uten noe form for redsel.

Det har som sagt vært karneval her nede de siste dagene, noe som selvsagt har gjort oppholdet vårt her mye mer fargerikt. Overalt har vi fått oppleve stolte foreldre følge med på jentene og guttene sine, og det er ingen tvil om at de har trent mye til disse spesielle dagene. Øvd inn flere minutters dansemooves til punkt og prikke.

Jeg har ikke helt forstått hvordan de forskjellige gruppene har vært satt i sammen. Om de er dannet fordi de kommer fra samme området eller sted, eller om de har meldt seg på fordi de er medlem i samme dansegruppe, men at de har forberedt seg godt til disse dagene her, er det ingen tvil om.

I fire-fem dager har vi altså hatt gleden av å følge alle disse fargeklattene. De har kjørt rundt og rundt kvartalet vårt i oppdolla golfbiler eller hjemmesnekra bilhengere pynta til randen, for plutselig å stoppe opp hele trafikken og opptre. I tillegg så har de opptrådt på hovedscenen her hver kveld, til stående applaus fra foreldre og besteforeldre med gledestårer på kinnene. De har holdt det gående hver bidige kveld og natt, langt etter at vi Three Amigos har funnet bingen, så nå som karnevalet er over er byen nesten blitt noe spøkelsesaktig. Stille og rolig, og det er bord ledig på hver bidige restaurant. Jeg kjenner faktisk på at savner litt liv og røre.

Selv om Mille har vært litt syk, så har hun allikevel fått med seg mang en karnevalsopplevelse rett utenfor hotellet vårt. Hele trafikken stoppet opp, ja til og med politiet måtte smøre seg med tålmodighet.

En skal tidlig krøkes, sjekk ut den sminken da dere, løshåret og vippene. 

Hver ettermiddag har Mr. DJ underholdt oss på vei hjem fra stranda.

Alle disse bildene er tatt på gåturen min rundt kvartalet vi bor i. Vi snakker om ei gata, et sentrum like stort som Sola sentrum, altså kun et par hundre meter.

Hvorhen jeg ser er det babisser, og da savner jeg selvsagt lille Falk.

Jeg elsker dragartister, og de her var altså så flotte og antagelig de flinkeste i hele toget til å gå på høye hæler.

#familieferie #mexico #reiseliv #reiseblogg #islamujeres #karneval

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg