Takk for denne gang!

God kveld igjen, kjære dere.

Da har jeg kommet meg hjem fra Bergen igjen, og jeg må innrømme at denne byen bare vokser og vokser på meg. Den er gedigen i forhold til lille Stavanger, og mye vakrere enn mitt kjære Oslo med alle sine praktfulle bygninger og dens historie. Jeg stiller meg faktisk undrende til at Bergen ikke ble Norges hovedstad, for den har altså så mye mer å tilby og er på en måte så majestetisk.

Uff, nå får jeg nok på pukkelen av mine kjære Oslo- og Stavanger-venner, men jeg får altså aldri nok av denne byen. Den rommer så mye, og jeg elsker at man kan rusle opp og ned gatelangs og hele tiden oppdage noe nytt. Det er selvsagt lett å bli litt forelska når man alltid er i så godt lag her også, og som vanlig tittet sola frem. Det er ikke mer som skal til for å bergta denne dama her.

Denne langhelgen har gått i ett, og det har vært en fryd å for en gang skyld å bare være meg alene på tur. Det er reine luksusen og kun pakke til seg selv, ordne seg selv og sørge for at man er på rett plass til rett tid. Det i seg selv har vært en guddommelig ferie, og jeg har kost meg hvert bidige sekund.

Sånn kort oppsummert har vi venninnene og John vært på sightseeing i Bergen by, fått med oss Pride, vært på Phil Collins konsert, vært ute og feiret en bursdag, vært på voksenfest, og besøkt familien til venninnen min. Vi har døtta i oss en hel del digg is, vafler, pizza, kebab og fiskekaker, men også besøkt restauranter med lekker gourmet mat fra begynnelse til slutt. Vi har hangla oppe hele natta, fått masse ut av dagen, men også våknet opp til tolv timers søvn. Hva mer kan man ønske seg?

Bergen har altså igjen vist seg fra sin aller beste side, men nå er det på tide å takke for seg. Håper vi sees snart igjen ❤️

#bergen #fisketorget #fisketorgetbergen #venner #festligllag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg