Tåreflod på hele gjengen 😭

Hallaisen daisen, dere.

I dag har vi hatt en etterlengta familiedag, hvor trekløveret har holdt sammen hele tiden. Fellesfrokost, stallkos og deretter dro vi rett på kino. Bjørn Erik og Mille har nemlig gnåla noe inni hampen mye om at vi skal gå å se Avengers: Endgame, og det ble det.

Bjørn Erik mente faktisk at han gleda seg like mye til den filmen her som til den første Ringenes Herre filmen, så da ble også jeg optimistisk og derfor pakka med meg hele heimen, for hold dere fast, herligheten varte i hele tre timer.

Epler, appelsiner, meloner og fire bokser Pepsi-Max, jeg skulle ikke gå tom for noe å tygge på. Den dama her skulle nemlig fortsette den sunne livstilen som er fulgt de tre siste dagen, og det holdt…nesten helt i mål. På vei fra bilen og til kinoen, gikk jeg nemlig på en megasmell. Den snille dansken ble fort kvitt en hot-dog og den nye smågodt butikken fikk et stort innhugg i smågodtet sitt. Jaja, sånn kan det gå.

Filmen var forresten like fantastisk som folk sier, og ja, man bør ha sett en del av de tyve andre Marvel filmen som har blitt laget i forveien. Det har selvsagt familien Thorsen gjort, siden vi ser det meste av alt av serier og film, og denne avslutningen var helt magisk. Det må derimot nevnes at vi stortuta på slutten, i kor. Tårene rant og rant og ville ingen ende ta. Det er neste så jeg synes synd på de rundt oss, for jeg tror de følte seg litt brydd over all hulkinga.

Nå har vi derimot gått en kveldstur med snuppeluppa Pippi og skal snart manne oss opp til å se de to siste episodene av Quicksand på Netflix. Det er lenge siden en serie har gjort meg så fly forbanna, jeg formelig dirret av sinne i går etter endt episode. Temaet er så aktuelt (vil ikke røpe noe), og det blir derfor så virkelig, skikkelig skummelt, må sees dere.

Hvordan har deres lørdag vært til nå da? 

Dagen starta så bra…

Jeg elsker å gre Sol nå. Vinterpelsen faller av i store dotter.

Mitt snop for i kveld, og jeg spiste i et sett på kinoen også, så da kan dere jo tenkte dere hvor mye jeg egentlig kjøpte i utgangspunktet.

– Nina –

 

 

##avengersendgame #hesterbest #familietid #islandshest

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg