Tenk at jeg skulle få brukt den igjen…

God lørdag, dere!

Her i huset har hele gjengen vært oppe i noen timer allerede. Mille skal nemlig være barneleder i kirken og sove over der som en del av konfirmasjonsopplæringen, og Bjørn skal være julenisse på verkstedet i Kongeparken. Begge har reist, så nå ble det brått stille her.

Siden hele stallen mer eller mindre stiller på dugnad, så tenkte jeg å ta meg av Sol i dag. Egentlig var planen å vaske vinduer og stelle i stand til advent her hjemme, og kanskje etterhvert begi seg ut på en bytur, men jeg tenker at et opphold blant de firbeinte ute på Leikvoll faktisk blir mye bedre både for kropp og sjel. Det skal bli godt å få seg litt frisk luft etter å ha vært i hi hele uken.

Nå er forresten barnesengen til barnebarnet vårt Falk ferdig. Vi fant den klemt under en haug av søppelsekker på loftet, tatt fra hverandre i hundreogfjørti deler. Bjørn Erik klarte allikevel og finne alt som hørte til så han fikk bygd den i sammen, og etter mye mas fra meg, fikk den til slutt tre nye lag med maling. Jeg hadde selvsagt tatt vare på madrass, dyne, pute og sengetøy også, men det var altså blitt så slitt og muggent etter å ha ligget på loftet i 14-20 år, så der fikk jeg handla inn alt nytt.

Tenk at mine egne trollunger har sovet i denne da dere, og nå skal Falk gjøre det også. Det synes jeg er ganske så stas, og jeg gleder meg altså så til å se gullungen til farmor våkne opp som en blidfis i denne her.

Er det forresten flere enn meg som tar vare på alt etter de små? Jeg ser jo nå at vi høster frukter av å ha gjemt på mye, og det er så gøy at mye av det kan brukes igjen.

 

#gjenbruk #barneseng #pussetopp #barnebarn

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg