Tidlig på´an!

God fredags morning ☀️

Normalt sett så pleier ikke jeg opp med Bjørn Erik når han skal på jobb. Han tar alltid første tissetur med Pippi, så jeg kan sove litt lenger. Nå derimot har jeg fått en Portugisisk vannhund på besøk, en valp på drøye 5 måneder, som skal være her en drøy uke, så da er det bare å komme seg opp og gjøre plikten sin som god hundepasser.

På en morning som det her er det uansett en vinn-vinn situasjon for oss alle. Det er nemlig ingenting som slår en tidlig morgentur her på Hundvåg, når været er så bra som det er nå. I duggvått gress, solskinn og fuglekvitter er det rett og slett magisk, så det er bare å traske i vei og nyte.

Det var forresten en nokså slapp hundeduo som var med i dag. Det kan kanskje ha noe med at det ble sein tur på de i går, siden Mille og jeg ble sittende oppe etter at Bjørn Erik hadde lagt seg for å se “Love Island UK”. Det er rart det der, den norske versjonen var helt pyton, men engelskmennene får det virkelig til. De er allerede på sesong 5 (jeg har sett alle sesongene), og jeg suges som vanlig inn i reality-dramaet. Hvis noen lurer, så går dette på Sumo, en episode hver dag. På Viafree ligger fortsatt sesong 4, der må man dessverre lide seg gjennom reklamen, men det er jo bare å gjøre som meg, legge inn “to-do” ting i pausene.

Nei, nå skal jeg begynne å rydde alt ut av lekehuset bak i hagen. Det trenger en  real vask både innvendig og utvendig, og det er kun jeg som tør å gå inn der etter at det har stått ubrukt i tre år. Bjørn Erik og Mille er livredd edderkopper, som antagelig er å finne i hver bidige krok der inne nå, så det er bare å brette opp ermene her og få på seg vaskehanskene.

Ønsker dere alle en nydelig helg, og fortsatt god ferie for dere som har begynt på den ☀️

 

#hjemmekennel #hundvåg #portugisiskvannhund #morgentur

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg