Trioen i farta!

God lørdag, dere!

I dag har jeg det sånn deilig travelt. “Deilig” fordi det kun er kjekke ting på agendaen. På sånne dager, er den lille Twisyen vår god å ha, for jeg må nok av brua vår hele 3-4 ganger.

Den lille flokken min er spredd ut over alt. Bjørn Erik har reist til Arendal på klassegjenforening, Mille skal på stor Halloween fest i stallen, og frua sjøl skal i Stavanger Konserthus for å få trimma lattermusklene. Jeg ga nemlig “Schøyen, Skåber & Cess” billetter til bestis Tonje i julepresang i fjor, så da er det jammen meg på tide å få brukt de før det er på tide å kjøpe nye presanger.

By the way, etter å ha kjørt Bjørn Erik til toget i dag, dro jeg ut og shoppa meg nye blomster til kjøkkenbenken. Jeg ser fler og fler fyller opp kjøkkenet sitt med tropiske grønne planter, det regelrett bugner, og jeg synes det er så fint. Derfor har jeg bestemt at det skal florere litt hjemme hos oss også.

Jeg skulle selvsagt ønske at jeg var mer kreativ, eller kunne legge vekk ocdén min når det kommer til det å velge potter, men dere kjenner meg. Tre nye hvite runde potter er derfor hanka inn, og oppi dem har jeg putta en Peperomia Obtusifolia, en Ctenanthe burle-marxii og en nydelig Peperomia Red Luna.

Nyt lørdagen videre, dere! 

Nå begynner det forresten å mine på Gastromat krydderet, er det noen som vet når butikken får inn nye?

#grønneplanter #peperomiaobtusifolia #ctenantheburlemarxii #peperomiaredluna

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg