Tuppene på haugen…

Jeg sov til halv ti i dag, tenk det dere, halv ti! Da lurte Tonje meg opp i fei ved å si at vi kom for seint til frokosten, så da kan dere tro na´mor var rask med å få på seg fillene.

Det er helt magisk, noe fortryllende å våkne opp i dette paradiset. Fjellheimen er så spektakulær i seg selv, og det er deilig for en gangs skyld og ha tid til å nyte den. Jeg har som sagt bodd her på Hordatun før, men da har vi vært hudreogfjørti feststemte folk på hugget, og da har jeg på en måte aldri hatt tid til å heve blikket og ta innover meg alt det vakre. Nå har jeg fullstendig roen, så dette er bare digg.

Bestis Tonje og jeg gjør akkurat det som først var planlagt, nemlig ingenting. Jeg vil derimot ikke la Bjørn Erik få rett i at vinen jeg tok med oppover, blir med hjem like uåpna. Derfor var jeg litt gæærn i går kveld og tok to hele glass vin-wow! Ble skikkelig god og varm i kinna, og fikk knallrøde øreflipper, deilig. 

Snille hotelleier Anne, gjør alt hun kan for at vi jentene skal ha det helmax. Vi fikk velge hvilket rom vi ville ha, og disker opp med mat og god drikke som om vi var kongelige. Livet er med andre ord, veldig veldig deilig her i Røldal. Vi nyter 💕

Nyt lørdagen, kisses an hugs Nina

 

#venninner #Røldal #Hordatun #tilfjells

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg