Vår dag ☀️

God lørdagskveld, kjære dere.

I dag har vi vært mye på farta. Han far i huset hadde et stort ønske om å få med seg oss jentene på Oilers-Vålerenga ishockeykamp, så da var han nødt til å være med oss i stallen først, og hjelpe oss med alt der. 

Det er noe ekstra kos med å være i sammen som familie hele dagen, synes jeg, og jeg må innrømme at vi er et ganske godt team som jobber effektivt i sammen. Selv om alt stallarbeidet var unnagjort på 1-2-3, fikk vi allikevel tid til å nyte den vakre “Sola” vår, og det var en glad hest vi forlot etterhvert, der hun stod med en hel premiebøtte full av melassevann med oppkutta gulrøtter i. 

Etter en rask tur hjem og klesskifte, gikk turen videre til DNB Arena, og det var en spent gjeng Vålerenga supportere som entret dørene der. For å si det sånn, jeg har aldri opplevd favorittene mine vinne der, og i kveld var håpet tent til siste slutt. Vi tapte nemlig i straffekonkurranse, surt som bare det, men for en gang skyld leder vi allikevel serien. Trist med kampresultatet der og da, men her er ingen langsinte. Ny kamp er like rundt hjørnet, og i år har vi trua, vi tror på gull 🏆

Håper dagen er god, klem Nina 🌸

 

Banners for Top 20 Mom Blogs of 2019

 

#familie #barn #hest #ishockey #vålerengahockey #vifhockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg