Vår egen lille perle 🇬🇷

Helt uvirkelig men sant, tenk nå er vi her dere!

Det er ikke bare bare å reise til utlandet nå. Risikofylt til tusen, så diskusjonene var mange og lange før avgjørelsen ble tatt. Det var også en hel del regler å sette seg inn i. Bjørn Erik er derimot, er gull verdt når det kommer til slikt, så til slutt var vi ganske så sikre på at vi hadde alt i boks, turen ble en realitet.

Vi kjørte Stavanger-Oslo, satte bilen igjen hos familie på Jessheim, og booket oss inn på hotellet nærmest Gardemoen flyplass. På avreisedagen stod vi opp 04:00, var klare til å sjekke inn en halv time seinere, og takket være effektive BE gikk det helt knirkefritt. Vi hadde på forhånd mailet inn BE sitt vaksinebevis på at han er fullvaksinert samt min antigen koronatest (gyldig i 48 timer) siden jeg kun har tatt første vaksinedose. I tillegg hadde vi også fylt ut og sendt inn PLF skjemaet (Passenger Locator Form), som Hellas krever. Vi visste også at SAS kun godtar medisinsk munnbind på alle sine reiser. De som hadde på seg fancy tøy munnbind og skulle reise med vårt fly, fikk så øra flagra foran alle oss andre. Det var altså så flaut, særlig når denne infoen stod på alle skjermene rundt oss.

På flyplassen i Athen gikk det også knirkefritt. Jeg var litt usikker der et øyeblikk på om jeg kanskje var nødt til å ta en koronatest til, men etter en liten diskusjon mellom skrankepersonellet ble jeg vinket forbi. “So far so good”, og resten av turen gikk også fint. For å unngå store folkemengder, fant vi oss en stille hvilekrok bortgjemt på flyplassen, og der ble vi til neste fly tok oss videre til selve paradisøya vår, vakre Paros.

Dette er vår tredje tur til Paros, og jo mer vi er her, jo gladere blir vi i stedet. Vi pleier å farte rundt med lokalbussen eller de små båtene når vi skal ut til de flotte strendene her, men de er alltid overfylte når vi skal hjem, så i år var vi nødt til å finne på noe annet. Løsningen ble å leie seg en beach boogie bil til 7000,- for 12 dager. Helt perfekt, for nå kan vi gjøre akkurat hva vi vil og vi slipper å uroe oss for klynger av folk på bussen.

Vi pleier alltid å besøke lille Santa Maria strand når vi er her, men siden vi nå har eget kjøretøy har vi bestemt oss for å utforske helt nye steder. Målet er å finne strender med mindre folk, og jeg tror jammen vi allerede nå har funnet vår egen perle. Stranden Tsoukalia ligger 20 minutter unna, er ubetjent og i løpet av dagen er det gjerne ti mennesker der. Det er en del steiner der, men i selve vannet er det sand og fjellbunn så det trengs ikke badesko. Det er også flere steder på selve stranda kun med sand, så det er ikke noe problem å ligge godt på håndkler.

Vi nyter altså dagene her til det fulle, og gleder oss stort over å skulle være her i hele fjorten dager. Hellas med alle sine spennende øyer er og blir vårt deilige fristed og vakre Paros er enn så lenge vår favoritt ❤️

Ser dere plassen vår langt der borte?

Jeg elsker stranda selv om jeg ikke soler meg. Bor under parasollene eller i vannet med stor solhatt på.

Det blir ikke like mye blogging som før, men er aktiv på Snap (ninasprell) og Instagram (nthorsen), så heng gjerne med dere.

 

❤️ Klem Nina ❤️

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg